Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sigmax introduceert IoT Solutions

Dit artikel delen:
Sigmax introduceert IoT Solutions

Door IoT-oplossingen aan te gaan bieden, creëert Sigmax voor bedrijven kansen op new business en verhoogt het de efficiency van bestaande bedrijfsmiddelen.

Sigmax breidt zijn dienstportfolio uit met IoT Solutions. De bestaande kennis in het bedrijf rond ‘Internet of Things’ worden verenigd binnen deze expertise. Dat is een logisch gevolg van trends in de markt die wijzen op een toenemende invloed van met internet verbonden apparaten en sensoren in zakelijke toepassingen. Om op een succesvolle manier trajecten te kunnen doorlopen, combineert Sigmax met IoT Solutions benodigde ervaring met connectiviteit van componenten binnen een rijk ecosysteem. IoT Solutions maakt gebruik van verschillende bestaande Sigmax expertises. Door de samengestelde aard van IoT-oplossingen en de lengte van IoT-waardeketens, is samenwerking met partners een natuurlijk gevolg.

Flexibel, veilig en schaalbaar
In de visie van Sigmax worden met IoT Solutions apparaten en sensoren via het ‘Internet of Things’ gekoppeld aan bedrijfssystemen. Een IoT-koppeling genereert waardevolle gegevens voor bijvoorbeeld het optimaliseren van onderhoud, het aansturen van apparatuur en het verkrijgen van inzichten. Sigmax verzorgt daarbij ook de data-interpretatie laag. “Op basis van steeds terugkerende elementen in een oplossing kunnen we vele typen apparaten via verschillende typen verbindingen met zowel elkaar als centrale databases op een veilige manier laten communiceren. Wij helpen organisaties hieruit waarde te verkrijgen”, zegt Walter Rijk, directeur van Sigmax IoT Solutions. “De stap om deze expertise toe te voegen, komt voort uit een versterkte focus vanuit de business unit om vanuit bestaande middelen tot innovatieve oplossingen te komen.”

Softwareleverancier en adviseursrol
Sigmax biedt met IoT Solutions klanten meer dan enkel ICT en software op maat. “We opereren ook als adviseur binnen de gehele keten, van idee tot oplevering. Naast het verzorgen van complete end-to-end trajecten reiken we, met behulp van de brede expertises uit de Sigmax groep, klanten oplossingen aan om ook in zeer complexe of uitzonderlijke situaties met behulp van innovatieve technologie het verschil te maken”, licht Rijk toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-29T13:11:00.000Z Sigmax


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.