Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive introduceert SD-WAN

Dit artikel delen:

Software defined architectuur tilt het beheer en het prestatievermogen van netwerken naar een hoger niveau Amstelveen, 14 december 2017 – Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), de onafhankelijke leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, introduceert een software defined WAN (SD-WAN)-oplossing voor bedrijven met sterke geografische spreiding, zoals retailketens en zorginstellingen met honderden tot duizenden bedrijfslocaties. In combinatie met het bestaande SD-LAN-aanbod van Aerohive kunnen zij de netwerkomgeving van hun vestigingen vereenvoudigen met een geïntegreerde en vanuit de cloud beheerde draadloze, switching- en SD-WAN VPN-routingoplossing.

De SD-WAN-oplossing van Aerohive stelt organisaties met meerdere locaties in staat om te profiteren van een snellere ingebruikname. Daarnaast worden netwerkkosten en complexiteit gereduceerd. Ook biedt de oplossing veilige toegang op basis van identiteitscontrole, beheer van gebruikers- en applicatiestromen, optimalisatie van netwerktrajecten en automatisch herstel in geval van storingen. Eenvoudig beheer en flexibiliteit kenmerken de oplossing. SD-WAN verzekert elke gebruiker en elk apparaat – ongeacht de locatie – van dezelfde veilige en betrouwbare connectiviteit als op het hoofdkantoor.

Voordelen van de oplossing zijn:
- Applicatiegerichte optimalisatie van het netwerkverkeer;
- Altijd beschikbare connectiviteit;
- Toepassing van beleidsregels voor het netwerk;
- Reductie van kosten en complexiteit;
- Snelle implementaties dankzij geautomatiseerde provisioning;
- Netwerkoverzicht en -rapportage van hoge kwaliteit;
- Geïntegreerde software defined toegangslaag.

“De uitbreiding van de SD-WAN-oplossing van Aerohive maakt de mogelijkheden voor toegangsnetwerken compleet, zodat klanten hun hun geografisch verspreide locaties kunnen verbinden en hun vaste en draadloze netwerken eenvoudig en soepel kunnen beheren”, aldus Jing Shi, directeur van het Software-defined WAN Innovation Development-team bij Aerohive Networks. “Onze SD-WAN-oplossing zorgt voor kostenbesparingen, past beveiligingsregels toe en optimaliseert de connectiviteit op basis van informatie over het dataverkeer per applicatie en gebruiker, evenals de verbindingsvoorkeuren. Met de vooraanstaande cloud-technologie van Aerohive bieden we IT-professionals een betere en eenvoudigere ervaring tijdens de implementatie, het beheer en de probleemoplossing op afstand van duizenden geografisch verspreide apparaten via een centrale en gebruiksvriendelijke beheerinterface.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-14T09:32:37.000Z Aerohive


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.