Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive kondigt brancheprimeur aan

Dit artikel delen:

Innovatieve provisioning voor clients, apparaatprofielen en functies voor toegangsbeheer zorgen voor veilige registratie, beheer en controle van alle clients Amstelveen, 12 februari 2018 – Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, kondigt een brancheprimeur aan. Het gaat om de introductie van Aerohive A3, de eerste oplossing voor toegangsbeheer op basis van een hybride cloud. Aerohive A3 biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor toegangsbeheer ter ondersteuning van de registratie en beveiliging. Dit geldt voor Internet of Things (IoT)- en Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur en standaard draadloze en vaste clients. Deze veilige, integrale oplossing voor toegangsbeheer voorziet onder meer in geautomatiseerde provisioning voor clients, apparaatprofielen, beheer van de netwerktoegang, registratie van apparaten binnen het netwerk op basis van selfservice en toegang voor gasten. Deze functies gaan gepaard in één oplossing, waardoor de operationele complexiteit van concurrerende oplossingen verleden tijd is.

“We zagen belangrijke kansen liggen met het oog op de complexiteit en suboptimale gebruikservaring van huidige oplossingen voor toegangsbeheer”, zegt Abby Strong, Vice President Product Management & Product Marketing bij Aerohive. “Deze vallen uiteen in twee categorieën: gecompliceerd of gecompliceerd én duur. De oplossing van Aerohive maakt een einde aan de operationele complexiteit.”

Aerohive A3 is integreerbaar met netwerkapparatuur van alle belangrijke leveranciers. De oplossing biedt unieke functionaliteiten met toegevoegde waarde, indien ingezet als onderdeel van het Aerohive SD-LAN-/SD-WAN-platform. Voorbeelden zijn geïntegreerd Private Pre-Shared Key (PPSK)-beheer en beheer via de oplossing HiveManager® van Aerohive.

Daarnaast kan Aerohive A3 op locatie worden ingezet, op vergelijkbare wijze als traditionele AAA-platforms en oplossingen voor toegangsbeheer. In de toekomst zal deze oplossing ook als cloud-dienst beschikbaar zijn via het Aerohive Cloud Services-platform. Verder is het mogelijk om een combinatie van de twee te gebruiken, waarbij bepaalde functies worden aangeboden aan externe locaties en andere functies centraal worden beheerd vanuit de publieke of private cloud.

Aerohive biedt organisaties een complete en geïntegreerde oplossing voor effectieve netwerkbeveiliging en het beheer van clients. In combinatie met gestroomlijnde workflows en een intuïtieve gebruikersinterface zorgt Aerohive A3 voor een sterke vereenvoudiging van de inrichting en het beheer van IoT- en BYOD-omgevingen. In tegenstelling tot traditionele oplossingen – die om uitgebreide professionele ondersteuning vragen – is bij Aerohive A3 geen externe dienstverlener nodig. Bovendien profiteren gebruikers, dankzij de aantrekkelijke prijsstelling, van aanzienlijk lagere totale eigendomskosten en meer grip op alle apparaten die een verbinding maken met hun netwerk.

Abby Strong: “Aerohive A3 biedt superieure functionaliteit tegen een uiterst concurrerende prijs. We hebben er het volste vertrouwen in dat onze oplossing snel opmars zal maken in de markt voor toegangsbeheer.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-12T10:01:15.000Z Aerohive


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.