Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

High-speed File Transfer met FileCatalyst

Dit artikel delen:

ViaCloud BV te Schiphol-Rijk biedt de oplossingen van FileCatalyst aan voor het versneld verzenden van gegevens via Internet: FileCatalyst Direct, FileCatalyst Workflow en FileCatalyst Central. Toepassing: Olympische Winter spelen 2018 in PyeongChang door NBC.

FileCatalyst biedt FTP alternatieven waarmee gebruikers bestanden van elke grootte of formaat met de volledige lijnsnelheid kunnen verzenden, tot honderden keren sneller dan FTP, terwijl er wordt gezorgd voor een veilige en betrouwbare aflevering van bestanden - met omvang tot in de terabytes. FileCatalyst is onder andere gebruikt door NBC Olympics, een onderdeel van de NBC Sports Group, bij de Olympische Spelen van Rio 2016 en Olympische Winter spelen 2018 in PyeongChang voor het op een hoge snelheid versturen van opnames tussen Zuid-Korea en de USA. Verder is FileCatalyst gebruikt door de VPRO bij de opnames van Beagle (2009) voor het verzenden van opnames tussen het zeilschip en de studio. FileCatalyst is gevestigd in Ottawa, Canada, en is een pionier in managed file transfers en een Emmy® Award winnende leider in oplossingen voor versnelde File Transfer. Het bedrijf heeft meer dan duizend klanten in de media en entertainment, energie en mijnbouw, gaming en printing, waaronder ook veel Fortune 500 bedrijven en militaire- en overheidsorganisaties. FileCatalyst is een softwareplatform dat is ontworpen om File Transfers veilig en betrouwbaar te versnellen en beheren. FileCatalyst beperkt de effecten die latency en packet loss hebben op de traditionele methoden voor File Transfer, zoals FTP, HTTP of CIFS. Wereldwijde organisaties gebruiken FileCatalyst om problemen op te lossen met betrekking tot File Transfer, waaronder contentdistributie, het delen van bestanden en externe back-ups.

 

Voor meer inlichtingen: ViaCloud BV Beech Avenue 54 1119 PW Schiphol-Rijk www.viacloud.nl info@viacloud.nl Tel: +31 (0)20 658 6421

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-06T12:10:56.000Z ViaCloud BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.