Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Klanten kiezen 123inkt.be als Beste Webwinkel

Dit artikel delen:

Vlaamse klanten hebben 123inkt.be verkozen tot Beste Webwinkel van België bij de BeCommerce Awards. De webwinkel met inktpatronen, toners, papier en kantoorartikelen won de award in de categorie consumentenelektronica.

123inkt.be bestaat pas drie jaar en wint voor het derde jaar op rij een BeCommerce Award. De eerste award werd drie maanden na de start in 2016 gewonnen. Ook in 2017 en 2018 kozen klanten de webwinkel als winnaar van een BeCommerce Award. Deze prestigieuze publieksprijzen voor webwinkels worden jaarlijks uitgereikt. De winnaars worden volledig bepaald door klanten. 

123inkt.be is een Vlaamse webwinkel die gelanceerd is door de succesvolle Nederlandse webwinkel 123inkt.nl. Voor de start in 2016, konden Vlaamse klanten terecht op de Nederlandse website. Met de komst van 123inkt.be is er nu een Vlaamse webwinkel met eigen, Vlaamse klantendienst en informatie die volledig op de Vlaamse klant is afgestemd. 

Directeur Gerben Kreuning is heel blij met de winst: 

“Drie awards in drie jaar tijd! Ik had mij geen mooiere start voor 123inkt.be kunnen wensen. Wij luisteren altijd naar onze klanten en zo blijven we 123inkt.be verbeteren. Ook in de toekomst maken wij natuurlijk onze beloftes waar. Dat betekent vlotte levering, de beste klantendienst, lage prijzen en een heel mooi, heel groot assortiment!”

De BeCommerce Awards werden op donderdag 17 mei uitgereikt in het Koloniënpaleis van Tervuren. De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van BeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce. De verkiezing vond dit jaar voor de 13e keer plaats. Ongeveer 18.500 Belgische consumenten beoordeelden hun favoriete webwinkels op verschillende punten, zoals klantendienst, prijs, snelheid en assortiment. 123inkt.be versloeg de andere deelnemers, Art & Craft en Replacedirect, in de categorie consumentenelektronica. Naast de publieksprijzen, werden er ook 7 vakjuryprijzen verdeeld. Daarnaast was er een overall prijs, die naar webwinkel NewPharma ging.

Over 123inkt.be

123inkt.be is in maart 2016 gelanceerd door de Nederlandse webwinkel 123inkt.nl. Met ruim 2 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners, papier en kantoorartikelen in de Benelux. 123inkt.be is in haar driejarige bestaan al drie keer door klanten verkozen tot Beste Webwinkel van België. 123inkt heeft al diverse andere webwinkels gelanceerd met levering in België en Nederland: 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-25T11:49:04.000Z 123inkt.be


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.