Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

5 tips om te groeien met uw nieuwe website

Dit artikel delen:

U heeft besloten dat u een nieuwe website gaat opstarten. Misschien wilt u informatie geven over een onderwerp of producten verkopen. Wie weet heeft u al een design in uw hoofd en heeft u zelfs al een tekst voor uw “Over ons”- pagina geschreven … U bent er duidelijk klaar voor! Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe website sneller gaat converteren, geven we u graag enkele tips.

 

1. Kies of koop een logische domeinnaam

Als u een dienst of product aanbiedt, waar veel concurrentie op zit, dan moet u weten dat het een tijdje kan duren voor u organisch gaat stijgen in de zoekresultaten. Wat helpt om uw website sneller naar de eerste pagina van de zoekresultaten te stuwen, is een logische domeinnaam. Zo is het erg handig om uw belangrijkste dienst of product in de domeinnaam te vermelden. Neem nu incassobureau.nl: iedereen snapt meteen welke dienst deze website aanbiedt. En de crawlers van de zoekmachines snappen dit ook. 

2. Kies voor snelle hosting

Een kwaliteitsvolle website kan wat kosten, maar bespaar alstublieft niet op hosting. Goede, snelle hosting zorgt ervoor dat de pagina’s op uw site snel worden geladen. Wist u dat dit direct is gerelateerd aan uw sales en uw conversiepercentage? Trage sites hebben een veel hoger ‘bouncepercentage’: het percentage bezoekers/potentiële klanten die de site snel weer verlaten als de laadtijd te hoog is.

3. Promoot uw website via social media

Uiteraard is dit afhankelijk van de soort website die u heeft en de dienst of producten die u aanbiedt, maar anno 2019 is de kracht van social media niet te onderschatten. Ga op zoek naar relevante hashtags en promoot uw diensten/producten. Social media is ook een goede manier om op zoek te gaan naar een relevant doelpubliek. Met social media kunt u heerlijk creatief zijn! 

4. Vergeet de klantvriendelijkheid niet

Bent u ook geen fan van websites waar u niets op kunt vinden of klantenservices die u niet kunt bereiken? Wel, u bent niet de enige. Zorg er dus voor dat de nodige informatie wordt vermeld op uw site. Van openingsuren tot de veelgestelde vragen en de uren waarop de klantenservice aanwezig is: wees volledig. Zo vermindert u opnieuw het bounce percentage.

5. Vraag vrienden om links

Een goede manier om domeinautoriteit op te bouwen, is door andere websites te laten linken naar jouw website. Als u nog niet veel weet over linkbuilding of er het budget niet voor heeft, is het een goed idee om eens rond te vragen in uw netwerk. Wie weet heeft u vrienden die u willen helpen! Toch is niet elke link een goede link; zoek sites die ranken op keywords die voor hen niet het belangrijkste zijn, maar wel voor u! 

We wensen u in ieder geval veel succes!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-13T12:49:51.000Z Incassobureau.nl


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.