Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

4 x waarom met de auto op vakantie in de herfstvakantie

Dit artikel delen:

De herfstvakantie staat voor de deur. Vanwege COVID-19 is op vakantie gaan dit jaar net allemaal iets anders. Zo is het niet handig om naar landen met een code rood of code oranje te vliegen. Daarnaast zijn sommige landen zelfs geheel gesloten voor toerisme. Op vakantie gaan ergens dicht bij huis lijkt de enige optie .. Wil jij deze herfstvakantie toch echt weg? We raden je aan om met de auto te gaan! In dit artikel vertellen we waarom.

1. Flexibiliteit

Vanwege het coronavirus hebben we niet veel zekerheid als het om vakantiebestemmingen gaat. Wanneer de situatie van de een op andere dag verandert, moet je zo snel mogelijk naar huis kunnen. Daarom is flexibiliteit op vakantie erg handig. Wanneer je met de auto gaat, kun je gaan en staan waar je wilt, en ook weer vertrekken als het niet ‘veilig’ voelt. Wel zo fijn met deze onzekere situatie. Gratis annuleren is bij Diks Autoverhuur gratis. Wel zo fijn als je vakantieplanning niet doorgaan door Corona.

2. Geen zorgen om op tijd thuis te komen!

Vliegen is vandaag de dag erg onzeker. Veel vluchten worden geannuleerd vanwege veranderende omstandigheden of omdat luchtvaartmaatschappijen niet genoeg tickets kunnen verkopen om winstgevend te zijn. Wanneer de omstandigheden tijdens jouw reis veranderen, loop je het risico niet meer terug naar huis te kunnen. Iets langer op je vakantiebestemming blijven kan leuk zijn, maar na een periode wil je toch graag naar huis. 

3. Lekker rustig

Iedereen kent die overvolle luchthavens en treinstations wel. Vooral in de vakantieperiode kan het erg druk zijn. Normaal al vervelend, maar nu loop je ook nog een risico om besmet te raken. Wanneer je met de auto op vakantie gaat, hoef je je hier geen zorgen over te maken. De auto is een veilige haven. 

4. Goedkoper

Met de auto op vakantie kent als voordeel dat het goedkoper is dan het vliegtuig. Vliegtickets kunnen erg duur zijn. Daarnaast wil je op locatie ook vaak nog een auto huren. Met de auto gaan is vaak goedkoper en je hebt vervoer op je vakantiebestemming. Handig als je meer wilt zien dan alleen de binnenkant van je hotel.

Huur een auto

Vind je deze 4 voordelen aantrekkelijk, maar heb je geen auto? Maak je geen zorgen! Tegenwoordig zijn er veel verhuurbedrijven waar je een auto kunt huren om mee op vakantie te gaan; van het huren van een stoere cabriolet tot een 9 persoons bus huren; er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om een ​​auto te huren. Wil jij een auto huren zonder creditcard? Ook dan is dat mogelijk!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-02T14:43:48.000Z Diks Autoverhuur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.