Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw: Wireshark Certificering, 3 dagen Virtual Training

Dit artikel delen:

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp organiseert een 3 daagse Virtuele Wireshark Certificering Training, 18, 19 en 20 Oktober 2021. Deze certificeringstraining is bestemd voor netwerk, overheids- en beveiligingspersoneel om de Wireshark WCNA-certificering te behalen voor hun professionele ontwikkeling met behulp van Wireshark. Met het behalen van deze certificering kan men het niveau van de kennis van Wireshark aantonen en zich verder ontwikkelen naar het gebied van zowel netwerk- als forensische analyse.

Voor maximale effectiviteit moeten deelnemers een basiskennis hebben van netwerkarchitectuur, TCP/IP-netwerken, Windows-netwerken en Wireshark.

Succesvolle voltooiing van de WCNA-certificering (voorheen het Wireshark Certified Network Analyst-programma genoemd) certificeert een diepgaande kennis van TCP/IP en netwerk- / protocolanalyse, probleemoplossing voor communicatie, netwerkoptimalisatie, netwerkforensisch onderzoek en beveiliging.

De WCNA-certificering wordt erkend als een topcertificering in de branche, met gecertificeerde analisten in meer dan 90 landen vanaf 2019. Het certificeringsexamen is in 2009 door het Amerikaanse leger gecertificeerd volgens DoD 8570.

Het WCNA-certificeringsexamen richt zich op het analyseren van pakketten en protocollen met de nadruk op de volgende gebieden: Wireshark-functionaliteit en configuratie, TCP/IP-netwerkcommunicatie, netwerkanalyse en probleemoplossing, basisprincipes van netwerkbeveiliging.

SCOS Training https://www.scos.training Voor meer informatie: info@scos.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-23T10:52:06.000Z SCOS Software BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.