Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GNX benoemt Maria Raffay tot Director of Support EMEA

Dit artikel delen:

Maria del Pilar Raffay Torres is in dienst getreden bij GNX, de Next Generation Global Connectivity- provider die gespecialiseerd is in internetconnectiviteit wereldwijd en in oplossingen voor first-mile/last-mile access. Als Director of Support voor de EMEA-regio zal Maria het groeiende Network Support Team bij GNX leiden.

Maria Raffay heeft een uitstekende en brede staat van dienst in de wereldwijde telecommunicatie-industrie. Na het behalen van haar diploma als technisch ingenieur telecommunicatie, werkte ze in de IoT- en GPS-networking voordat ze de bedrijfskritische datacommunicatie betrad. De afgelopen 10 jaar was ze betrokken bij het oplossen van complexe technische problemen en het leiden van wereldwijde supportteams. Raffay is Venezolaans/Spaans en woont sinds 6 jaar in Nederland.

“Het management van GNX heeft een duidelijke visie op de toekomst van wereldwijde netwerken. Ondernemingen willen meer transparantie van de kosten en prestaties van hun infrastructuur. Ze hebben behoefte aan flexibiliteit, snelle time-to-market en eenvoudig netwerkbeheer. De traditionele carriers en providers kunnen die uitdagingen niet beantwoorden. GNX kan dat wel, en ik ben blij om met mijn ervaring de groei te helpen versnellen. Het is mijn missie om ons wereldwijde ondersteuningsteam verder uit te breiden naar Amerika en APAC  om onze 24/7 follow-the-sun-aanpak te verbeteren.”

Rutger Bevaart, CEO en mede-oprichter van GNX: “We zijn verheugd dat Maria zich bij ons voegt. Ze zal van grote waarde zijn voor onze diensten door haar lange ervaring in het leveren van eersteklas support aan veeleisende klanten over de hele wereld. Haar komst is een nieuwe mijlpaal in de bedrijfsontwikkeling van GNX.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-01T18:10:20.000Z Loth Content Creation


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.