Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NTT vereenvoudigt netwerkbeveiliging dankzij uitgebreid platform

Dit artikel delen:

Het Managed Campus Networks-platform van NTT biedt een nieuwe SASE-oplossing aan, waardoor klanten nieuwe mogelijkheden en functies hebben om netwerk-, beveiligings- en bedrijfsbeheeruitdagingen aan te pakken.

NTT Ltd. werkt samen met Prisma SASE van Palo Alto Networks om zijn Managed Campus Networks-portefeuille uit te breiden. Hierdoor kan de end-to-end oplossing een betere bescherming voor sites, clouds, datacenters en telewerkers bieden en bedrijven helpen bij de huidige uitdagingen rond digitale transformatie.

Via Managed Campus Networks van NTT met Prisma SASE kunnen hun klanten de gebruikers vanaf elke locatie beveiligde toegang verlenen tot applicaties en gevoelige gegevens. De volledig beheerde oplossing stelt organisaties ook in staat om het aantal leverancies, tools en technologiestacks te verminderen die ze nodig hebben om hun bedrijf te ondersteunen. Dit schroeft de complexiteit van het beheer van hun netwerk- en beveiligingsinfrastructuur terug.

“We zijn verheugd om samen met Palo Alto Networks deze oplossing te kunnen aanbieden aan onze klanten. Het is voor hen een middel om de uitdagingen aan te gaan waarmee de operationele bedrijfsomgeving van vandaag mee geconfronteerd wordt”, zegt Sunil Kishore, Senior EVP, Managed Network and Collaboration Services Division bij NTT Ltd.

“Door onze kennis en knowhow te combineren, kunnen we organisaties die een digitaal transformatietraject afleggen een integrale oplossingen bieden”, voegt Anand Oswal, Senior Vice President of Products, Network Security bij Palo Alto Networks toe.

Klik hier voor meer informatie over de Managed Campus Networks van NTT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-13T15:08:23.000Z NTT Ltd.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.