Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lightspeed benoemt Ryan Tabone tot Chief Product & Technology Officer

Dit artikel delen:

Voormalig Google-topman vervoegt Lightspeed om technologie en productontwikkeling verder aan te sturen.

Lightspeed Commerce Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Ryan Tabone is benoemd tot Chief Product & Technology Officer. 

Tabone komt naar Lightspeed van bij Google, waar hij verschillende functies heeft bekleed. Hij was onder andere medeoprichter van het Chromebook-team en Vice President & General Manager van Google Pay en Google Finance. Hij was daarna adviseur en executive in residence bij onder andere Other Bets, Wing en Intrinsic. 

"Ik heb me doorheen mijn carrière altijd gericht op het oplossen van problemen waarmee je fundamentele veranderingen in industrieën kunt realiseren in het voordeel van bedrijven en consumenten", zegt Ryan Tabone, Lightspeed's Chief Product en Technology Officer. "Vooral kleine en middelgrote bedrijven besteden behoorlijk veel tijd aan de basisbehoeften die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Dit leidt hen af van datgene wat ze het liefste doen: een unieke beleving en waarde aan hun klanten bieden. Lightspeed’s productportfolio is uniek gepositioneerd om het geheel aan technologische tools en integraties van deze ondernemers drastisch te vereenvoudigen. Ik ben heel enthousiast in het vooruitzicht om  bedrijven over de hele wereld te helpen hun klanten efficiënter en effectiever te bedienen, zowel online als face-to-face, waardoor het minder moeite kost om hun bedrijf te runnen en te laten groeien.”

Tijdens zijn bijna 15-jarige loopbaan bij Google heeft Tabone de ontwikkeling van verschillende baanbrekende producten overzien. Hij behaalde een bachelordiploma aan de Johns Hopkins University en een masterdiploma in Electrotechniek  & Informatica aan het Massachusetts Institute of Technology.

"Ryan heeft een indrukwekkende staat van dienst bij het aanpakken van grootschalige technologische uitdagingen. Hij moedigt de product- en technologieteams aan creativiteit en innovatie centraal te stellen in alles wat ze doen", aldus JP Chauvet, CEO van Lightspeed. "De oplossingen die Lightspeed biedt zijn cruciaal voor het succes van retailers en restauranthouders wereldwijd— en in de huidige snel veranderende wereld hebben ze ons nog nooit zo hard nodig gehad. Ryan heeft een sleutelrol om ervoor te zorgen dat de oplossingen die wij op de markt brengen succesvol blijven, en ook om nieuwe manieren te vinden waarmee ze kunnen aangepast worden aan het onverwachte."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-04T16:29:41.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.