Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw ergonomisch gaming toetsenbord!

Een ergonomisch toetsenbord ontwikkeld voor en mét gamers om de optimale game beleving te verbeteren. Door de ergonomische vormgeving van het gesplitste toetsenbord wordt de spierspanning in nek en schouder verlaagt, waardoor het uithoudingsvermogen groter wordt en men comfortabeler kan spelen.

Backshop BV – Enjoy Ergonomics lanceert deze maand een specifiek gaming toetsenbord dat wél rekening houdt met ergonomie en de gezondheid van gamers. Zonder afbreuk te doen aan de ervaring tijdens het spelen van een game en de handelingssnelheid, biedt dit toetsenbord een comfortabele houding van de handen en polsen. Dit zorgt ervoor dat spierspanning in nek en schouder verlaagt wordt en dus het uithoudingsvermogen van de gamer vergroot wordt.

Door goede contacten met de Amerikaanse producent Kinesis heeft Alex Rodi, eigenaar van Backshop BV dit product als eerste in Nederland op de markt kunnen brengen. “Kinesis is een vooraanstaand merk wereldwijd op het gebied van ergonomische toetsenborden. Zij spelen in op de behoefte van een groeiende groep gamers die klachten ontwikkeld door het spelen. Met dit ergonomische toetsenbord, speciaal ontwikkeld voor en mét gamers, wordt zowel de spelbeleving als de gezondheid van de gamers verbeterd”, aldus Rodi.

Meer over Kinesis
Kinesis Corporation bracht in 1992 het eerste ergonomische toetsenbord op de markt dat gebaseerd was op een regulier toetsenbord, maar dan met welvingen om een betere stand van handen en polsen te garanderen. Dit was een grote doorbraak in het voorkomen van RSI gerelateerde klachten. Daarna is men succesvol verder gaan experimenteren met bijvoorbeeld voetpedalen voor muisbediening. En er volgde verbetering van het ergonomisch toetsenbord, dat leidde tot hoogwaardige en bewezen effectieve producten.

Over Backshop BV – Enjoy Ergonomics
Backshop BV is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van ergonomische hulpmiddelen en de verschillende oplossingen voor RSI/KANS gerelateerde klachten bij beeldschermgebruikers. Met name door de ruime ervaring en specialistische kennis van de medewerkers weet de Backshop zich te onderscheiden van de diverse aanbieders in de markt. Door de uitgebreide adviesgesprekken wordt de succesratio van het inzetten van ergonomische hulpmiddelen vergroot en dus deze investering maximaal benut. Door de integrale aanpak van de Backshop worden computer gerelateerde klachten vaak sneller opgelost of voorkomen. Bij die integrale aanpak is kennisoverdracht van vitaal belang in combinatie met de juiste producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-12T11:38:08.000Z Backshop BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.