Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET werelwijd op zoek naar de "Heroes of Progress"

Het bedrijf zoekt visionaire denkers die hebben bijgedragen aan de vooruitgang in verschillende sectoren, waarbij technologie de kern vormt van deze geboekte vooruitgang. Achter alle vormen van vooruitgang schuilen briljante, vaak nonconformistische geesten die ervoor zorgen dat er fantastische dingen gebeuren.

BRATISLAVA —18 mei 2022 — ESET, een wereldleider in cybersecurity, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe campagne "Heroes of Progress". Het bedrijf zoekt visionaire denkers die hebben bijgedragen aan de vooruitgang in verschillende sectoren, waarbij technologie de kern vormt van deze geboekte vooruitgang. Achter alle vormen van vooruitgang schuilen ​​briljante, vaak nonconformistische geesten die ervoor zorgen dat er fantastische dingen gebeuren. ESET heeft zich een missie opgelegd: deze progressiesten en onbezongen helden, die de wereld doen draaien, vinden en onder de schijnwerpers zetten.

 

Nominaties kunnen vanaf nu op de ESET-website https://www.eset.com/int/progress-protected/nominate-your-hero-of-progress/ tot en met 26 juni 2022. De nominaties, gepresenteerd als een tekst van 300 woorden, moeten voorbeelden schetsen van het beste werk van de genomineerden die, door middel van technologie, impact hebben gerhad. Dit omvat elke technologie uitgevonden, aangenomen en verbeterd en die geavanceerde industrieën, de samenleving of gemeenschappen vooruit heeft geholpen. Om gekwalificeerd te zijn, moeten kandidaten op één van de onderstaande gebieden werken, actief betrokken zijn bij het werk waarvoor ze genomineerd zijn en ouder dan 18 jaar zijn.

 

De 15 categorieën zijn:

1. Kunst en creatieve sector

2. Zakenwereld

3. Digitale beveiliging

4. Onderwijs

5. Energie en duurzaamheid

6. Financiële diensten

7. Voedsel en landbouw

8. Gezondheids- en levenswetenschappen

9. Logistiek

10. Productie

11. Onderzoek & ontwikkeling

12. Wetenschappen

13. Sport

14. Smart cities, IoT en IT

15. Transport & reissector

 

Een jury van deskundigen, onder leiding van Ignacio Sbampato, ESET's Chief Business Officer, zal alle inzendingen beoordelen. De lijst met de onbezongen helden wereldwijd wordt in september 2022 gepubliceerd.

 

Sbampato verduidelijkt: “Als we ons even kunnen voorstellen wat het verlies van de bijdragen van creatieve denkers uit de geschiedenis zou betekenen voor de technologie van vandaag, wordt het duidelijk waarom hun inspanningen moeten worden toegejuicht. ESET hecht daarom veel belang aan de ontwikkeling van wetenschap en initiatieven op gebied van technologie, onderzoek en maatschappelijk verantwoord ondernemen die we nastreven met onze collega's, klanten, partners en gemeenschappen waarin we actief zijn. We vinden het geweldig om wereldwijd op zoek te gaan naar de echte helden van de vooruitgang, zodat we al hun buitengewone prestaties kunnen vieren en de schijnwerpers kunnen richten op de progressieve geesten die onze planeet tot een betere plek helpen maken. »

 

Alle nominaties worden verwacht op de ESET-website: https://www.eset.com/int/progress-protected/nominate-your-hero-of-progress/

Voor meer informatie over ESET en zijn vooruitgang, ga naar https://www.eset.com/int/progress-protected/

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-18T14:59:13.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.