Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Betrouwbare plekken online voor investeren

Waar beleggen vroeger iets was voor mensen die fysiek naar de beurs gingen in Amsterdam, is dit tegenwoordig toegankelijk geworden voor iedereen. De oorzaak is natuurlijk de doorontwikkeling van het internet. Vroeger was dit vooral om iets op te zoeken, maar tegenwoordig is dit ook om andere dingen te doen. Al is ‘andere dingen’ wellicht een understatement, want praktisch alles is tegenwoordig online te doen. Van bankzaken tot werken, alles doen we online. Ook beleggen in zowel aandelen als crypto doen we steeds meer online. Maar niet ieder platform is hierbij even betrouwbaar. Daarom hebben wij twee plaatsen uitgezocht waar je met een vertrouwd gevoel je geld kunt investeren. Eén voor aandelen en één voor crypto.

Denk niet te crypto

Waar het gaat om crypto lijkt het vandaag de dag een goed moment om te investeren. Niet omdat je op korte termijn enorme rendementen gaat halen, maar juist omdat de koers behoorlijk naar beneden is gegaan. Door nu in te stappen kun je waarschijnlijk in de toekomst een leuke winst behalen. Doe dit natuurlijk altijd wel bij een professioneel en betrouwbaar platform. Wij hebben goede ervaringen met biticodes. Daar doen ze goede analyses en gebruiken ze overzichtelijke tools die ervoor zorgen dat jij de juiste keuzes maakt.

Ieder zijn aandeel

Naast crypto kun je ook besluiten een deel van je geld in aandelen en obligaties te stoppen. Door je geld te spreiden, loop je minder risico wanneer de koers behoorlijk gaat dalen. Maar ook bij aandelen geldt dat het wel belangrijk is dit te doen via een betrouwbaar medium. De Giro is een voorbeeld van een laagdrempelige broker waarmee je in vele verschillende aandelen en obligaties kunt investeren.

Hier vind je alles samen, alle internationale beurzen maar ook de mogelijkheid om een rekening te openen. Daarnaast maken ze naast een site ook gebruik van een overzichtelijke app, daar kun je alles real time volgen. Iets wat heel handig is, maar wat ook voor problemen kan zorgen. Aandelen is namelijk een kwestie van dagkoersen, door dit te nauwlettend in de gaten te houden kun je er een soort van obsessie voor ontwikkelen. Iets wat dan weer te ver gaat.

Kortom, beleggen en investeren is nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag. Maar het moet wel leuk blijven. Om je financiële situatie op orde te houden is op dit gebied actie ondernemen wél een slimme zet. Kies de platformen die hierbij passen en aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. En houd daarbij altijd de betrouwbaarheid in de gaten, als je dit allemaal doet moet het voor jouw financiën wel goed komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-31T12:17:20.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.