Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panasonic Toughbook biedt uitkomst voor extreme werkomgeving

Diverse industrieën kampen met een werkomgeving waar stof, vocht of extreme temperaturen meer regel dan uitzondering zijn. Hier moeten digitale systemen en apparaten mee kunnen omgaan. Hiervoor biedt de toughbook van Panasonic een uitkomst. Deze mobiele computer en tablet in één houdt stand in de zwaarste werkomstandigheden.

Ontwikkeld om zware omstandigheden te weerstaan

Door de robuustheid en opvallende eigenschappen houdt de Panasonic Toughbook stand in zware werkomstandigheden die in diverse industrieën voorkomt. Hiermee biedt het een uitkomst voor bedrijven waar weerbaarheid van mobiele apparaten een must is.

Waar reguliere mobiele apparaten niet lang stand zullen houden in omstandigheden is de toughbook weerbaar tegen:

-   Extreme temperaturen

-   Water en vocht

-   Vuil en stof

De Toughbook van Panasonic biedt de oplossing in een werkomgeving met één of meer van deze omstandigheden. Hiermee heeft de zware industrie een oplossing in handen om processen toch eenvoudig digitaal te kunnen verwerken.

Toughbook: de robuuste computer en tablet in één

Met de combinatie van een robuuste computer en tablet in één heeft dit apparaat een stuk langere accuduur dan een reguliere notebook. Daarbij is de ontvangst en datasnelheid een stuk beter dan vergelijkbare apparaten. Ook is er keuze uit diverse modellen en formaten.

Daarnaast is bij alle modellen het mobiele scherm uit te nemen, waardoor het apparaat ook als compact tablet te gebruiken is. Handig als u zowel op kantoor als op de werkvloer te werk wilt gaan. Dit maakt de toughbook van Panasonic een compleet mobiel apparaat voor de industrie, maar ook andere branches als de bouw of logistiek.

Panasonic geeft het duurzame alternatief in de industrie

Voor bedrijven die milieubewust hun hardware willen aanschaffen is deze toughbook ook een duurzaam alternatief. Zo zult u niet snel een nieuw exemplaar hoeven aanschaffen, ook als deze veelvuldig en onder zware omstandigheden gebruikt wordt. De levensduur van deze accu is een stuk langer dan vergelijkbare notebooks.

Door deze lange levensduur is er ook de mogelijkheid om een refurbished model aan te schaffen. Hiermee krijgt de toughbook van Panasonic een tweede leven. Dit is een duurzame keuze gezien er met name bij de productie van nieuwe apparaten een hoge C02 uitstoot ontwikkeld wordt.

Gebruikt door bedrijven in industrie, bouw en hulpdiensten

Door de robuuste eigenschappen van het mobiele apparaat waren branches als de industrie en bouw als eerste om. Zo kan een mobiel apparaat de stoffige bouwplaats als geen ander overleven en heeft vocht niet direct invloed op de werking van dit apparaat.

Daarbij is het door de computer en tablet in één ook een geliefd exemplaar bij hulpdiensten als brandweer en politie. De plotse hectiek en vele wisselingen tussen kantoor en werkveld maken de combinatie van tablet en computer in één een passend apparaat.

Nooit meer zonder Panasonic Toughbook

Ondanks de hoge weerbaarheid van het apparaat kunnen er altijd gebreken voorkomen. Om deze tijdig te signaleren en voorkomen is regulier onderhoud van belang. Om deze reden bieden ICT partijen als Reverse IT met MDM dienstverlening de oplossing. Deze service rondom de toughbooks en andere mobiele apparaten zorgt ervoor dat u nooit meer zonder cruciale apparatuur hoef te werken.

Door de toename van mobiele apparaten en software in de industrie is deze service een uitkomst voor organisaties die zoeken naar een complete ondersteuning vanaf de aanschaf tot het beheer en reparatie van een Panasonic Toughbook.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-03T14:24:26.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.