Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET richt divisie Corporate Solutions op om grote bedrijven bij te staan

ESET, een wereldleider in cybersecurity, kondigt vandaag een nieuwe strategische oriëntatie aan om zijn digitale beveiligingsoplossingen en go-to-market-model naar snelgroeiende ondernemingen te brengen.

Met 30 jaar aanwezigheid op de cyberbeveiligingsmarkt, geavanceerd onderzoek naar bedreigingen en constante productinnovatie - tijdens de pandemie en oorlog in buurland Oekraïne - is ESET

goed gepositioneerd om in te spelen op en ondersteuning te bieden aan de groeiende behoefte van grote bedrijven in zake beveiligingsbewustzijn en veerkracht, en het beheer van de steeds toenemende complexiteit van technologie en bedrijfsmodellen.

De nieuwe divisie, ESET Corporate Solution, zal haar gerenommeerde producten en diensten met uitgebreide oplossingen aanbieden, afgestemd op de specifieke behoeften van deze klanten en hun bedrijven. Door gebruik te maken van ESET's beveiligingstechnologieën, die technologie en zero-trust bedrijfsmodellen verbeteren, en door zijn onbetwiste leiderschap in onderzoek, zullen klanten nauw samenwerken met een krachtige en onafhankelijke provider in cyberbeveiliging.

"Het segment “grote bedrijven en organisaties” is een van de meest dynamische in digitale beveiliging. De gebeurtenissen van de afgelopen jaren - de pandemie en de oorlog in Oekraïne - hebben deze organisaties genoodzaakt hun cyberweerbaarheid te versterken. Vastbesloten om ook in dit segment een ​​rol van betekenis te spelen, hebben we besloten om een ​​gloednieuwe divisie te creëren, gericht op deze groep klanten. We denken dat deze divisie over vijf tot tien jaar opportuniteiten in deze markt zal creëren en een omzet van honderden miljoenen euro's per jaar zal genereren”, zegt Richard Marko, CEO van ESET.

De ESET Corporate Solutions-divisie zal de dienstverlening uitbreiden tot meer dan zijn bekroonde endpoint-beveiligingssuite zodat de grote klanten kunnen profiteren van zijn unieke dreigingstelemetrie - vooral voor bedreigingen die voortkomen uit het huidige conflict-  zijn goed configureerbare XDR-oplossingen(XDR solutions)  en zijn beproefde aanbod (mature security services) aan beveiligingsservices, inclusief beheerde detectie en respons (MDR).

Terwijl deze geavanceerde capaciteiten de hoekstenen zijn geworden van beveiliging voor grote organisaties, vormen ze een voortdurende groei-uitdaging, waardoor deze organisaties nieuwe vaardigheden, cyberbeveiligingsexperts en institutionele veerkracht moeten verwerven. Dit alles kan gefaciliteerd worden door een hoogwaardige beveiligingsprovider. Dankzij zijn 13 R&D-sites en zijn ondersteuningscentra wereldwijd, zijn telemetrische monitoring van wereldwijde bedreigingen bij meer dan 110 miljoen gebruikers, zijn uitgebreide taalondersteuning en gediversifieerde portfolio van producten en diensten, kondigt ESET zijn komst aan op de markt voor maatwerkoplossingen.

“Ik ben verheugd om bij ESET aan de slag te gaan en samen te werken met gemotiveerde en gepassioneerde professionals in de steeds evoluerende cyberbeveiligingsindustrie. Ik heb altijd veel respect en bewondering gehad voor de historische groei van ESET en voor zijn eigenaren. Ik ben van mening dat ESET's Europese wortels en volledig transparante organisatie, gecombineerd met zijn unieke producten en researchmogelijkheden, een groot potentieel hebben om een ​​unieke en gedifferentieerde propositie aan onze klanten te bieden. ESET is hierbij een gids en een vertrouwde beschermer in het labyrint van cyberbedreigingen”, zei Peter Skodny.

"Ik ben ervan overtuigd dat Peter een uitstekende rekruut is voor deze nieuwe opportuniteit en de juiste leider is om samen te werken met de andere uitzonderlijke mensen die we in ons bedrijf hebben. Ik kijk uit naar onze samenwerking en zijn hulp om een nieuwe dimensie te geven aan de meer dan 30 jaar ESET innovatie en leiderschap op het gebied van cyberbeveiliging”, zegt Marko.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-11T09:56:28.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.