Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight bekroond als Intel Innovation Partner van het jaar

Insight Enterprises, de solutions integrator die organisaties helpt hun digitale traject te versnellen, is uitgeroepen tot Intel 2022 U.S. Partner of the Year for Innovation voor een samenwerkingsrelatie die Intel heeft geholpen een sterke groei in de cloudruimte bij zakelijke klanten te realiseren.

Het succes van het Insight/Intel-partnerschap in het veiligstellen van client-cloudcontracten die gebruikmaken van Intel-architectuur komt deels voort uit het gebruik van de eigen SnapStart discovery engine van Insight die de componenten van een datacenter in kaart brengt en catalogiseert ter voorbereiding op IT-consolidatie-, migratie- of moderniseringsprojecten. SnapStart-evaluaties, die ook door Insight in België worden gedaan, helpen de meest geschikte computerbronnen van elke cloudserviceprovider te identificeren op basis van de specifieke betrokken werklasten.

"Bedrijven moeten innovatie nastreven — en hebben strategische partners nodig. Insight helpt onze klanten al tientallen jaren bij migraties van werklasten, van datacenters tot de cloud", zegt Juan Orlandini, chief architect en distinguished engineer bij Insight.We hebben onze eigen tooling en methodologieën ontwikkeld om deze trajecten te versnellen en de uitvaltijd en kosten voor onze klanten tot een minimum te beperken. Onze klanten voelen zich hierdoor gesterkt; ze vertrouwen op ons om het beste platform voor strategische toepassingen te bepalen, zodat ze zelfverzekerd aan hun topprioriteiten kunnen voldoen en hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Door onze krachten te bundelen met Intel hebben we onszelf nog verder geoptimaliseerd. Klanten hebben nu veel meer inzicht, zodat de juiste rekenkracht voor de juiste werklast wordt ingezet. Dit creëert een betere basis voor transformatie."

De Intel Channel Partner of the Year-awards zijn een erkenning voor bedrijven die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, integratie en technologie-implementatie om innovatie, groei en go-to-marketstrategieën te versnellen.

Insight is lid van het Intel Partner Alliance Program, test en evalueert Open AMT- en Secure Device Onboarding-software, en werkt samen met andere b2b-partners om marktrijpe oplossingen sneller te ontwikkelen. Insight zit ook mee in de Intel IoT Board of Advisors, waar het mee vormgeeft aan ontwikkelingen in opkomende technologieën. Dit omvat het onderhouden van een partnerschap om computervisie te versnellen met behulp van de Intel® OpenVINO™-toolkit, en zo de prestaties van AI-werklasten op Intel-hardware te maximaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-28T17:29:33.000Z Insight


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.