Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SecureLink pioniert op Security BootCamp met Mer

Dit artikel delen:
SecureLink pioniert op Security BootCamp met Mer

Op basis van de Meridian technologie, het applicatiesoftware platform van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, lanceert SecureLink op Security BootCamp een nieuwe mobiele applicatie genaamd ‘SecureLink’. Bezoekers van het jaarlijkse cybersecurity evenement kunnen op deze manier kennis maken met de nieuwste mobiele technologie. Aruba HPE en SecureLink hebben gezamenlijk deze nieuwe app ontwikkeld, welke werkt op basis van Aruba Beacons. In de gehele Van Nelle fabriek kunnen bezoekers indoor mapping, turn-bij-turn instructies, locatie-specifieke content en proximity-based notificaties aan den lijve ondervinden.

Verbeterde gebruikerservaring
De Meridian technologie is toepasbaar voor retailers, hotels, casino’s, resorts, ziekenhuizen, conventie centra en op evenementen. Door slim gebruik te maken van Meridian technologie vinden bezoekers eenvoudiger de weg binnen een pand en krijgen zij meer gepersonaliseerde informatie, wat leidt tot een verbeterde gebruikers- en bezoekerservaring. Personen met dezelfde mobiele applicatie op hun telefoon, kunnen tevens hun fysieke locatie met collega’s, vrienden en familie delen, terwijl zij de volledige controle over hun privacy behouden. Vind de weg en vind elkaar!

Maak kennis met Meridian
Maak op Security BootCamp kennis met de mogelijkheden van Meridian voor uw eigen organisatie. Download de ‘SecureLink’ app in de App Store of Google Play (14 maart beschikbaar). Uiteraard staan onze Security Consultants u tijdens Security BootCamp graag te woord bij de Genius BootCamp bar om alle facetten van de app toe te lichten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-13T16:19:00.000Z SecureLink Nederland B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.