Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MAF ICIMS lanceert System en Call Detail Monitor

MAF ICIMS lanceert System en Call Detail Monitor

MAF InfoCom™ voegt Skype for Business “System Monitors” en “Call Detail Monitor” features toe aan haar recentelijk gelanceerde MAF ICIMS™ V3.

MAF InfoCom voegt weer een hele mooie feature toe aan haar recentelijke gelanceerde Versie 3 van MAF ICIMS™, de succesvolle rapportage- en analyse oplossing voor Skype for Business en Unified Communications, Europa’s best verkochte rapportage oplossing voor Skype for Business.

De feature bevat de Call Detail Monitor. Via deze tool krijgt de gebruiker uitgebreide informatie over welk apparaat is gebruikt voor het gesprek en de kwaliteit van ieder individueel gesprek. “Dit maakt het de perfecte tool voor het bewaking van de gesprekskwaliteit en trouble shooting voor Skype for Business. Het betreft een aanvulling op de System Monitors die in de eerder gelanceerde versie 3- zijn opgenomen”, aldus Frank Looijesteijn, ceo en oprichter van MAF InfoCom™.

Welke details worden zichtbaar vanuit Skype for Business gesprekken? Bijvoorbeeld ‘van en naar’ inclusief naam, functie, afdeling, toestel, cliënttype en locatie. Er wordt een overzicht van het gesprek getoond inclusief Skype for Business service type (Audio, Video, Conf, IM), tijd van gesprek, wachttijd, gespreksduur, gesprektype (geslaagd/mislukt), gesprekskwaliteit (goed of slecht) en details over het afsluiten van de verbinding. Verder is er een landkaart met de geografische locaties van alle oproepen (call legs).

“Al met al”, sluit Frank af, “een zeer uitgebreide en handige feature voor elke organisatie die Skype for Business gebruikt.”

MAF InfoCom™ is een toonaangevende innovatieve technologie provider met bijna 20 jaar ervaring in het leveren van producten en diensten voor Monitoring, Analyse, Rapportage en Recording van telefonie en Unified Communications en heeft installaties in meer dan 50 landen, variërend van SME tot wereldwijde multinationals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-02T12:55:42.000Z MAF InfoCom™


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.