Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP

DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP

Ricoh’s op Android gebaseerde multifunctionele printers (MFP) met Smart Operation Panel (SOP) brengen gebruikersvoordelen die uw operationele processen een boost geven. Om extra opties toe te voegen die uw productiviteit verhogen heeft Inepro een embedded oplossing ontwikkeld voor het bedieningsscherm. De gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen interface voor flexibel en veilig printen, kopiëren en scannen biedt daarnaast ook nieuwe functionaliteiten zoals een geïntegreerd tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem, swipe, aan te passen achtergrond en kleuren en een zelfservice voor het registreren van een gebruikerskaart.

Veilig en flexibel printen, kopiëren en scannen
Met behulp van de nieuwe grafische gebruikersinterface assisteert Inepro’s DocuPRO bij het reguleren, managen en beveiligen van documentstromen zoals printen, kopiëren en scannen. Inepro’s Embedded Client voor Ricoh’s SOP verhoogt de veiligheid door de verschillende ID-opties waarmee printdocumenten via handmatige log in, een vingerafdruk of kaart moeten worden vrijgegeven.

Flexibel printen wordt mogelijk gemaakt door de cloud printoplossing PrintMyDoc, waarmee documenten verstuurd of geüpload kunnen worden vanaf elk mobiel apparaat en uitgeprint kunnen worden binnen uw organisatie. Een andere flexibele en veilige DocuPRO printoplossing is FollwMe&You;, waarmee een verstuurde printopdracht vanaf elke printer in dezelfde groep van apparaten vrijgegeven kan worden. Ideaal wanneer een Multi Functionele Printer (MFP) niet beschikbaar is.

Printen met hoge beschikbaarheid
In elke hoogproductieve organisatie, groot of klein, kan een niet werkende printer ongewenste situaties opleveren zoals een onverwachte extra werklast voor uw support- of helpdesk of een cruciaal verlies van productiviteit. Voor organisaties, die zwaar leunen op maximale print uptime, maakt DocuPRO het mogelijk voor gebruikers om door te werken wanneer de netwerkconnectie tijdelijk niet beschikbaar is.

Nieuwe functionaliteiten zoals een geïntegreerd tijdregistratiesysteem
De DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP maakt het mogelijk om in- en uit te checken via de Multi Functionele Printer. Deze data kan vervolgens via DocuPRO software worden geëxporteerd ten behoeve van uw tijd- en aanwezigheidsadministratie. Met de nieuwe op Android gebaseerde interface voor Ricoh kunnen veel taken afgehandeld worden zonder tussenkomst van een service- of supportdesk. DocuPRO Embedded Client voor Ricoh SOP faciliteert namelijk de selfservice optie om een eigen gebruikerskaart te registreren. Daarnaast kunnen met de customize-functie de achtergrond en kleuren aangepast worden in lijn met de eigen huisstijl. Ook swipen is een nieuwe optie om verschillende commando’s in gang te zetten.

DocuPRO gecombineerd met Inepro’s nieuwe SCR708 RFID-lezer maakt het mogelijk om gebruikers te authentiseren op uw Ricoh SOP. Met de Inepro-lezer app is het mogelijk om firmware updates en configuraties op afstand uit te voeren en met de launcher kan het startscherm efficiënt georganiseerd worden.

Voor meer informatie, bezoek www.inepro.com/docupro/embedded/ricoh-sop, e-mail naar sales@inepro.com of bel ons op +31 (0)252 744044.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-06T16:43:00.000Z Inepro BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.