Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda back-up-appliances vernieuwd

Dit artikel delen:

Barracuda vernieuwt het platform voor het Barracuda Backup productportfolio van dataprotectie oplossingen. De nieuwe appliances bieden ICT-beheerders de mogelijkheid om de toekomstige toename in data efficiënter te ondervangen. De fysieke Barracuda Backup-appliances bieden tot maar liefst 100 procent meer capaciteit op instapsystemen en dragen met verbeterde prestaties bij aan een sneller back-up-, herstel- en replicatieproces. De capaciteitsverbetering resulteert in lagere kosten per terabyte.

De capaciteit van de Barracuda Backup-systemen is opgevoerd met tot maar liefst 100 procent voor appliances op instapniveau en met 50 procent voor systemen voor het middensegment. Organisaties kunnen daarmee effectief voorzien in hun behoeften op het gebied van databescherming met een kostenefficiënte oplossing en ondersteuning bieden voor toekomstige gegevensgroei.

Prestatieverbeteringen

De prestatie-updates van de Barracuda Backup-appliances helpen klanten om sneller back-ups te maken, data te repliceren en gegevens te herstellen. De Barracuda Backup 690, 790 en 890 bieden nu 10 Gigabit Ethernet-verbindingen voor een snellere gegevensoverdracht.

Gegevensherstel na ransomware-aanvallen

Barracuda Backup maakt automatisch nieuwe back-ups aan zodra bestanden worden gewijzigd en repliceert die naar de veilige Barracuda Cloud. Als cybercriminelen bestanden met ransomware versleutelen, kunnen ze na het elimineren van de malware worden verwijderd en hersteld vanuit een recent back-upbestand.

“Ransomware-aanvallen zijn aan de orde van de dag. Dit maakt het belangrijker dan ooit om een efficiënt proces voor databescherming te hanteren”, zegt Rod Mathews, senior vice president en directeur Data Protection bij Barracuda. “Zelfs met de beste meervoudig gelaagde beveiliging is een herstelplan vaak de enige mogelijkheid om van dergelijke aanvallen te herstellen zonder cybercriminelen losgeld te moeten betalen voor het ontsleutelen van data. Barracuda beschikt over een uitmuntende track record als het gaat om snel en efficiënt gegevensherstel. Deze verbeteringen vormen de neerslag van onze voortdurende inspanningen om klanten eenvoudige en betaalbare ondersteuning te bieden voor hun strategie voor databescherming.”

Barracuda Backup is verkrijgbaar als fysieke appliance, als softwarematige virtuele appliance en als cloud-dienst. Al deze oplossingen kunnen centraal worden beheerd via dezelfde webgebaseerde user interface. Barracuda Backup biedt organisaties uiterst concurrerende kosten per terabyte. Klanten met een actief Energize Updates-abonnement ontvangen de laatste firmware-updates zodra die beschikbaar zijn. Klanten met een Instant Replacement-abonnement komen elke vier jaar in aanmerking voor automatische vervanging van hun appliances door het meest recente model.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-16T16:38:00.000Z Barracuda Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.