Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 bereidt service providers voor op 5G en IoT

Dit artikel delen:

F5 Networks introduceert tijdens Mobile World Congress in Barcelona een aantal producten die service providers helpen hun netwerken klaar te maken voor 5G en IoT. Dankzij de toepassingen zijn ze in staat hun netwerken te optimaliseren, te beveiligen en rendabeler te maken.

In samenwerking met verschillende providers laat F5 tijdens MWC zien hoe de nieuwe oplossingen service providers helpen om te gaan met trends als 5G, IoT, NFV en multi-cloud scenarios en zo de total cost of ownership (TCO) te verlagen. Door hun netwerken hier gereed voor te maken, kunnen ze nieuwe diensten aanbieden aan gebruikers en een betere gebruikerservaring te realiseren.

Onder de belangrijkste updates is een high-performance NFV 40G Virtual Edition, zodat providers hun netwerken kunnen schalen met een meer flexibele, agile architectuur. Om hun netwerken te optimaliseren en te beveiligen met het oog op het IoT-verkeer, introduceert F5 als eerste ondersteuning voor specifieke IoT-protocollen als Message Queuing Telemetry Transport (MQTT). De MQTT Message Delivery is in staat om IoT-verkeer intelligent te sturen en specifieke policies toe te passen.

Een van de SGi-LAN verbeteringen is de F5 BIG-IP Policy Enforcement Manager (PEM) waarmee meer flexibiliteit in het licentieprogramma wordt doorgevoerd. SGi-LAN TCP Optimization zorgt er verder voor dat service providers flexibeler met hun netwerk om kunnen gaan en beveiliging, beheer en beschikbaarheid beter kunnen consolideren. Verbeteringen aan F5’s Carrier Class Firewall zijn onder andere de toevoeging van subscriber/policy awareness voor F5 BIG-IP Advanced Firewall Manager (AFM), betere DDoS-bescherming en integratie van beveiliging en logging met het SevOne monitoring platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-27T13:03:00.000Z F5 Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.