Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Flowmon sterker in Gartner Magic Quadrant

Dit artikel delen:
Flowmon sterker in Gartner Magic Quadrant

Flowmon Networks maakt bekend dat het haar positie in Gartner’s 2017 Magic Quadrant voor Network Performance Monitoring & Diagnostics (NPMD) heeft verbeterd. Gartner’s analisten hebben de specialist in netwerkmonitoring en -security dit jaar zowel hoger als meer naar rechts gepositioneerd. De oplossingen van Flowmon Networks worden in de Benelux onder andere gebruikt door internet service providers, waaronder het gezamenlijke NaWas-initiatief, financiële dienstverleners, vliegvelden en ziekenhuizen.

Security oplossing voor monitoren netwerkverkeer
Flowmon staat in Gartner’s 2017 Magic Quadrant NPMD vanwege de uitgebreide Flowmon-securityoplossing voor het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses. In 2016 heeft het bedrijf zowel nieuwe functionaliteit geïntroduceerd die het netwerkverkeer inzichtelijker maakt, als een nieuwe engine die alle dataverkeer elke 30 seconden profileert. Dit reduceert de reactietijd van klanten bij netwerk- en securityproblemen aanzienlijk. Beide verbeteringen hebben geleid tot verbreding van de klantenkring en businesskansen. In de Benelux is verder het partnerkanaal versterkt door Pronovus aan te stellen als nieuwe distributeur.

Toenemende IT-complexiteit en securityrisico’s
De toenemende IT-complexiteit en securityrisico’s stelt bedrijven voor een steeds grotere uitdaging. Flowmon helpt hen de controle over netwerkinfrastructuren in handen te houden en de werkzaamheden van netwerk- en systeembeheerders te vereenvoudigen. De feedback die zij geven benut het bedrijf voor het ontwikkelen van innovaties en nieuwe projecten die de roadmap voor de komende drie jaar bepalen. Enkele voorbeelden daarvan zijn het uitbreiden van de zichtbaarheid naar applicatielaagprotocollen, ondersteuning voor OpenStack-virtualisatie, een nieuwe GUI en flow-datageneratie vanuit PCAP’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T09:37:00.000Z Flowmon Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.