Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Thales behaalt ISO 27001 en NEN7510 certificaten

Dit artikel delen:
Thales behaalt ISO 27001 en NEN7510 certificaten

Thales behaalt zowel ISO27001 als NEN7510 certificaten voor Managed Security Services

Thales Nederland heeft van accreditatiebureau Lloyds LRQA het ISO 27001:2013 certificaat en het NEN 7510:2011 certificaat toegekend gekregen. Deze certificaten bevestigen Thales’ positie als trusted partner in security monitoring en onderstrepen dat zowel het Thales Cybersecurity Operations Center (CSOC) als de aanverwante cybersecurity diensten voldoen aan de hoogste standaard voor informatie-beveiliging.
Met het behalen van beide certificaten toont Thales aan mogelijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging in kaart te hebben gebracht en waar nodig passende maatregelen te hebben getroffen.
Met een focus op kritieke infrastructuren voor overheden en defensie, heeft Thales de bescherming van data hoog in het vaandel staan. Een recent rapport1 van Thales onderstreept dat 68% van de ondernemingen al een datalek ondervonden heeft. Niet voor niets zijn de cybersecurity diensten van Thales al beschikbaar in omgevingen waar de meest strenge cyberdefensie eisen gelden.
Waar ISO 27001 de normen en maatregelen beschrijft voor een afdoende niveau van informatiebeveiliging, is in Nederland een aangepaste versie opgesteld voor de zorgsector, waar de behoefte aan databeveiliging buitengewoon groot is. In deze NEN 7510 standaard zijn specifieke extra aandachtspunten opgenomen, bijvoorbeeld op het gebied van privacybescherming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T14:14:00.000Z Thales Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.