Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam ProPartner Awards winnaars 2016

Dit artikel delen:
troffee

Veeam boekt een omzetgroei van 23 procent en verwelkomde 113 nieuwe ProPartners in 2016. Deze Belgische en Luxemburgse partners staan centraal in de groeistrategie.

Veeam® Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise™, organiseerde dinsdag zijn jaarlijkse Partner Summit in België. Op dit evenement, voor Veeam en zijn belangrijkste partners in België en Luxemburg, werden traditiegetrouw de ‘Veeam ProPartner of the Year Awards’ gepresenteerd. Veeam maakte van de gelegenheid gebruik om te herhalen hoe het zijn partners kan ondersteunen in een Availability-platform dat schaalbaar, betrouwbaar en veilig is, en dat beantwoordt aan de uitdagingen van de digitale transformatie. Door een uitgebreide update te geven over de volledige oplossingen en het ProPartner-programma, doet Veeam zijn motto eer aan: ‘Together The The Top’.

Lodewijk van Klaveren, Channel Manager Benelux van Veeam: “Tijdens de Veeam Partner Summit prijzen we de meer dan zeshonderd partners waarmee we ons succes in België en Luxemburg hebben opgebouwd. Dankzij hun steun is in België en Luxemburg onze omzet het afgelopen jaar met 23 procent gegroeid en verwelkomden we 113 nieuwe ProPartners. We zetten ons in om onze partners te helpen hun groei voort te zetten en hun overstap naar clouddiensten ten gelde te maken. Het gratis-clouddienstprogramma is voor Veeam-partners een uitstekend middel om nieuwe businesskansen te creëren en tegelijkertijd voor hun klanten waarde voor de lange termijn te realiseren.”

Dankzij de steun van HPE, Microsoft, Exagrid en Arrow werden de ‘Veeam ProPartner of the Year Awards 2016’ uitgereikt aan partners die opvielen door hun inzet voor de behoeften van het snelgroeiende softwarebedrijf:

• De award voor ‘Fastest Growth of the Year’ ging naar ‘System Solutions’ voor het realiseren van de hoogste groei in verkoop van Veeam-producten het afgelopen jaar.

• De award voor ‘Best SMB Partner of the Year’ ging naar ‘RealDolmen’ voor het behalen van de beste resultaten in termen van omzet en aantal transacties in de categorie kmo.

• De award voor ‘Most Significant Project of the Year’ is gewonnen door ‘Computacenter’, voor het identificeren, beheren en succesvol afsluiten van het belangrijkste project in 2016.

• De award voor ‘Best VCSP Partner of the Year’ ging naar ‘Sentia NV (Unitt)’, voor het opnemen van de meeste gerapporteerde Veeam-Virtual Machines (VM’s) voor cloud connect back-up, en voor het behalen van de hoogste groei in gerapporteerde VM’s.

• De ‘Customer Choice Award 2016’ werd gewonnen door ‘Van Roey’, als meest attente en klantgeoriënteerde partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-09T11:59:00.000Z LVTPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.