Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G DATA Business versie 14.1 beschermt bedrijven

Dit artikel delen:

De nieuwe G DATA Business versie 14.1 is voorzien van volledig geïntegreerde anti-ransomware technologie. Hiermee kunnen organisaties zich effectief beschermen tegen ransomware-aanvallen zoals WannaCry en Petna, die dit voorjaar enorme schade hebben aangericht. De nieuwe zakelijke beveiligingsoplossingen van G DATA zijn per direct beschikbaar.

De proactieve anti-ransomware technologie in de nieuwe G DATA Business versie 14.1 is een aanvulling op bestaande, op gedrag gebaseerde detectietechnieken. Zodra er wordt getracht om bestanden op het bedrijfsnetwerk te versleutelen, wordt dit in een vroeg stadium gedetecteerd en tegengehouden.

Versie 14.1 biedt ook mogelijkheden om uitzonderingen te maken op het beleidsmatig beheer van de talloze apparaten die verbinding maken met het netwerk. Zo kan nu bijvoorbeeld worden aangegeven welke medewerkers wel en niet gebruik kunnen maken van USB-sticks op hun computer. Indien verdachte activiteit wordt gedetecteerd, ontvangen IT-beheerders direct een waarschuwing.

Mijn data blijven in Europa
In 2011 heeft G DATA een TeleTrust commitment getekend. Het resultaat is een ‘no backdoor’-garantie, waarmee G DATA garadeert dat eventuele lekken in zijn beveiligingsproducten niet beschikbaar worden gesteld aan veiligheidsdiensten. G DATA laat geen ‘achterdeurtjes’ (backdoors) open en biedt zo de meest betrouwbare bescherming tegen online dreigingen. Dit is belangrijk voor organisaties die privacy en de aankomende EU General Data Protection Regulation (GDPR) serieus nemen. Daarnaast belooft G DATA dat het verzamelen van persoonlijke informatie en telemetriedata tot een minimum beperkt blijft. Hiermee voldoet het bedrijf aan het principe van de GDPR. Daarnaast wordt alle informatie in Europa opgeslagen en verwerkt.

Productoverzicht

G DATA Antivirus Business
De oplossing beschermt bedrijfsnetwerken tegen ransomware met bewezen antivirustechnologieën. G DATA Antivirus Business wordt beheerd vanuit een centrale managementconsole en beschermt alle servers, PC’s, en notebooks, evenals Android en iOS smartphones en tablets, zonder dat dit gevolgen heeft voor de prestaties.

G DATA Client Security Business
G DATA Client Security Business biedt de beste all-round bescherming voor bedrijfsgegevens. De geïntegreerde active hybrid-bescherming combineert beveiliging op basis van signatures met proactieve technieken om een ondoordringbare barrière te vormen tegen cyberaanvallen, malware, exploits, ransomware, sabotage en datadiefstal. Daarnaast biedt G DATA Client Security Business een firewall en een anti-spam module.

G DATA Endpoint Protection Business
G DATA Endpoint Protection Business biedt bedrijven bescherming in meerdere lagen: active hybrid-bescherming biedt betrouwbare beveiliging tegen online dreigingen en reageert proactief op nieuwe dreigingen. Naast bescherming tegen malware, ransomware en spam, beschikt deze netwerkoplossing ook over een policy manager waarmee beheerders beleidsregels kunnen afdwingen op het gebied van internetgebruik, apparaten en software.

G DATA Managed Endpoint Security
Bedrijven die niet beschikken over een eigen IT-afdeling kunnen toch verzekerd zijn van optimale IT-security, dankzij G DATA Managed Endpoint Security. Hiermee kunnen IT service providers de netwerken van klanten op afstand beheren en beveiligen. Dit biedt in combinatie met het gemak van managed services optimale bescherming van zakelijke klanten in één complete oplossing.

G DATA Endpoint Security powered by Microsoft Azure
Het is nu tevens mogelijk om IT-security te outsourcen naar de cloud. G DATA Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure zorgt voor goed te voorspellen kosten en schaalbare security. Cloud connectiviteit garandeert een beschikbaarheid van 99,95%. En omdat de datacenters van Microsoft zich in Europa bevinden, blijven alle data van klanten in Europa. De toegang tot de data wordt gecontroleerd en gemonitord door T-Systems, een dochteronderneming van Deutsche Telekom.

Belangrijkste kenmerken
-Complete en efficiënte bescherming tegen online dreigingen met beveiliging in meerdere lagen voor Windows-, Mac- en Linux-clients.
-Bescherming tegen ransomware.
-G DATA Mobile Device Management: integratie van alle Android- en iOS-apparaten als clients die deel uitmaken van de verdediging van de organisatie.
-Bescherming van clients tegen kwetsbaarheden in geïnstalleerde software.
-G DATA BankGuard-module voor veilig online betalen.
-USB Keyboard Guard biedt bescherming tegen kwaadaardige USB-apparaten.
-Geïntegreerde bescherming tegen spam en tegen e-mails die zijn besmet met virussen.
-Ook volledige bescherming wanneer de client niet is verbonden met het bedrijfsnetwerk, bijvoorbeeld voor laptops en andere mobiele apparaten.
-Helder dashboard dat alle relevante informatie overzichtelijk weergeeft.
-Software- en hardware-inventarisatie voor alle clients maakt het beheer makkelijker met een compleet en gedetailleerd overzicht.
-Webinterface maakt beheer op afstand mogelijk vanaf iedere locatie.
-Een surffilter blokkeert websites die niet passen bij de dagelijkse werkprocessen.
-Optioneel: Mail Security met mailserver-onafhankelijke en gecentraliseerde e-mail bescherming met spam- en virusfiltering.
-Optioneel: Netwerkmonitoring van de volledige infrastructuur, van printers tot servers.
-Optioneel: Patch management-module maakt het mogelijk om kwetsbaarheden in software in real-time te dichten.
-Optioneel: Linux Web Security Gateway voorziet in complete virus- en phishing-bescherming.
-Optioneel: Premium Service & Support breidt de Business Security Solution versie 14.1 uit met de professionele diensten van G DATA-specialisten.

De G DATA Business Solutions kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend getest worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-12T09:35:43.000Z G DATA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.