Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ThreatQuotien en iSOC24 bundelen krachten

Dit artikel delen:

ThreatQuotient™, een vooraanstaande threat intelligence platform ontwikkelaar heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met iSOC24, een gespecialiseerd bedrijf actief in de Benelux binnen het vakgebied information security met het hoofdkantoor in Nederland.

ThreatQuotient™, een vooraanstaande threat intelligence platform ontwikkelaar heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met iSOC24, een gespecialiseerd bedrijf actief in de Benelux binnen het vakgebied information security met het hoofdkantoor in Nederland. iSOC24 levert zorgvuldig geselecteerde security oplossingen om organisaties te helpen om de risico’s waar zij dagelijks aan blootgesteld staan het hoofd te kunnen bieden. Hierdoor blijven organisaties – in control – over hun security omgeving. De samenwerking tussen iSOC24 en ThreatQuotient™ zal het bereik van het ThreatQ threat intelligence platform binnen de Benelux verder verhogen.

Het vermogen van organisaties om continu de veiligheid van hun data te kunnen garanderen en de business behoefte optimaal te kunnen ondersteunen wordt steeds meer een kritieke factor van succes. iSOC24 streeft ernaar om de werklast die security teams vrijwel dagelijks ervaren te reduceren, en om organisaties te ondersteunen bij het selecteren van de juiste oplossingen om hun risico’s in kaart te brengen en te kunnen monitoren. Deze aanpak stelt security teams in staat om incidenten nog effectiever aan te kunnen pakken, en met meer precisie te kunnen bepalen welke maatregelen nodig zijn om schade aan de omgeving te beperken.

“Het doel van ThreatQuotient is om gezamenlijk successen te realiseren met iSOC24 en onze andere partners. We zijn dan ook verheugd dat we de mogelijkheid hebben om onze aanwezigheid in de Benelux met de ondersteuning, kennis en kunde van iSOC24 verder te kunnen vergroten”, aldus Haig Colter, Alliance Directeur van ThreatQuotient. “We zien er naar uit om deel uit te kunnen maken van het portfolio van iSOC24 met technologisch vooraanstaande oplossingen gericht op information security en zullen door middel van een vernieuwende en competitieve aanpak de efficiency bij onze klanten verder verhogen.”

Het ThreatQ platform is speciaal ontworpen om de effectiviteit van Security Operations te verhogen. Door middel van de zelflerende ThreatLibrary™, Adaptive WorkBench™ en Open Exchange™ worden organisaties in staat gesteld om beter te begrijpen wat de voor hen meest relevante dreigingen zijn en deze snel het hoofd te kunnen bieden. ThreatQ ondersteunt standaard een uitgebreid ecosysteem met meer dan 60 verschillende security oplossingen en biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot maatwerk integraties. Threat Operations en Threat Management kan hierdoor eenvoudig aan een reeds bestaande infrastructuur worden toegevoegd. Door de samenwerking aan te gaan met iSOC24 krijgen organisaties de toegang tot het continu ontwikkelde ThreatQ platform met als voordeel dat de samenwerking tussen analisten, maar ook de effectiviteit van bestaande oplossingen naar een nog hoger niveau wordt getild.

“Het ThreatQ platform biedt een waardevolle security propositie die op zichzelf uitstekend functioneert, en wanneer deze wordt gecombineerd met andere technologieën en integraties ontstaat een nog beter werkend ecosysteem, “ aldus Marc de Groot, Director Sales & Marketing bij iSOC24 (foto). “Door verrijking waarbij de output van het ene systeem kan dienen als de input voor het andere systeem, kunnen risico’s nog sneller het hoofd worden geboden. Wij zijn verheugd dat wij met een vertrouwde partner als ThreatQuotient, die net als ons gelooft in samenwerking rondom information security, onze klanten van dienst kunnen zijn.“

Security teams worden vandaag de dag overspoeld met handmatige taken, maar door deze te voorzien van meer context, de mogelijkheid om te prioriteren en bepaalde taken te automatiseren, worden incident response teams en analisten in staat gesteld om de threat- en event data sneller te kunnen analyseren. Hierdoor kunnen betere besluiten worden genomen met als gevolg een verbeterde detectie en response. Het ThreatQ platform zorgt, vanwege het kunnen toepassen van eigen organisatie-specifieke parameters, voor minder ruis en meer focus op waar het daadwerkelijk om gaat. Door het combineren van de ontstane informatie met een eigen prioritering krijgen organisaties vanaf directieniveau tot aan het SOC een nog beter beeld over de gesteldheid van hun omgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-07T15:18:10.000Z ISOC24


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.