Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mobotix MxBell app voor IP-video deurstations

Dit artikel delen:

Mobotix, specialist in oplossingen voor IP-video, introduceert de app MxBell voor het remote bedienen van IP-video deurstations. De nieuwe app is een aanvulling op MxDisplay en maakt het mogelijk notificaties op mobiele apparatuur te ontvangen als er wordt aangebeld. Maar ook live via de camera te kijken en indien nodig een deur te openen. MxBell is gratis te downloaden in Apple's App Store en via Google Play.

Communiceren met bezoekers
De MxBell app stuurt automatisch een bericht naar de smartphone of tablet van een gebruiker, als er iemand aanbelt via een Mobotix IP-video deurstation. Daarna is het mogelijk met de bezoeker te communiceren en de deur op afstand te openen. De berichten verschijnen op het scherm zonder dat men de app hoeft te openen. Verder ondersteunt MxBell het live meekijken via Mobotix-camera's, zoekfuncties, mobiele datacommunicatie en een beveiligde verbinding met de camera via SSL. De app-functionaliteit wordt via updates verder uitgebreid.

Intuïtieve interface
Via een intuïtieve gebruikersinterface is de MxBell app eenvoudig te configureren. Daarvoor is een Internet-verbinding nodig en moet de router inkomend dataverkeer en 'port forwarding' toestaan. Verder is het nodig een dynamische DNS-account te creëren voordat een deurstation of andere camera toegankelijk is en mobiele data kan verzenden. MxBell is compatibel met mobiele apparatuur die op iOS 8 of hoger en Android 4.4 of hoger draait (voor de pushberichten) en Mobotix IP-camera's (Mx5) met firmware 4.4.2.73 or nieuwer en Mobotix IP-camera's (Mx6) met firmware 5.0.x.x. of nieuwer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-19T15:53:49.000Z Mobotix


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.