Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SecureLink opnieuw erkend door Gartner

Dit artikel delen:

Gartner plaatst SecureLink als toonaangevend dienstverlener in de categorie Managed Detection and Response (MDR)

Wommelgem - SecureLink is opnieuw erkend als een voorstaand Europees leverancier van cybersecurity diensten. Een nieuw rapport van Gartner positioneert SecureLink immers als topleverancier in het segment Managed Detection and Response (MDR).

Het potentieel van ‘detectie’ en ‘reactie’ is doorslaggevend voor bedrijven om hun maturiteit in cybersecurity naar een ​​hoger niveau te kunnen tillen. Ondanks het feit dat noodzakelijke investeringen rond security cruciaal blijven om het niveau van blootstelling aan potentiële gevaren te beperken, is een 100% preventie vandaag niet langer haalbaar. Daarom breiden organisaties deze investeringen nu uit met real-time detectie van bedreigingen en extra capaciteit om hun reactie op incidenten te verbeteren.

Het is net in dit segment dat Gartner vandaag SecureLink opnieuw erkent en dat omwille van hun bekwaamheid, kwaliteit en strategie met betrekking tot het leveren van MDR-services van het allerbeste niveau.

“We zijn vandaag erg trots omdat Gartner onze competenties en diensten in dit vakgebied erkent. Het bevestigt onze gerichte strategie voor cybersecurity diensten en onze voortdurende, belangrijke investeringen in domeinen zoals MDR. De erkenning van Gartner biedt onze klanten en potentiële nieuwe klanten opnieuw de bevestiging - vanuit een onafhankelijke en betrouwbare bron - dat zij op SecureLink kunnen vertrouwen als een ​​sterke partner waardoor zij hun business veilig kunnen leiden”, zegt Thomas Fetten, CEO SecureLink.

Met meer dan 15 jaar ervaring, vijf Cyber Defense Centers en meer dan 650 cybersecurity specialisten in dienst, springt het aanbod van SecureLink eruit en kunnen slechts een paar andere bedrijven in de branche zich hiermee meten.

“Onze langetermijnstrategie is om nummer 1 te zijn in cybersecurity. Met deze duidelijke doelstelling focussen we ons voortdurend op een sterke, solide portfolio die alle uitdagingen in cybersecurity aanpakt waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Dit rapport bevestigt ook wat we in onze dagelijkse werkzaamheden horen van onze klanten. Ze hebben een partner nodig die kan handelen en reageren als hun verdediging om wat voor reden dan ook in de fout gaat”, zegt Thomas Fetten, CEO SecureLink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-26T16:21:28.000Z SecureLink


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.