Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SpotIT scoort 3x op Cisco Partner Awards

Dit artikel delen:

Naar jaarlijkse gewoonte zette Cisco zijn partners in de spotlight met de uitreiking van de gerenommeerde Cisco partner awards. Een eervolle onderscheiding voor het aanbieden van Cisco’s technologie en opmerkelijke dienstverlening. SpotIT was erbij en ging naar huis met 3 prijzen: een voor partner of the year voor Architectural Excellence Security, een voor Enterprise Agreement 2018, en managing partner Steven Vynckier werd verkozen tot Personality of the year, dé bekroning van een vruchtbare samenwerking.

Cisco is wereldleider in netwerktechnologie en levert hardware, software en bijhorende diensten. Cisco lauwert elk jaar partners die uitblinken door hun visie, kwaliteit, zin voor innovatie en verkoopstrategie. De goede samenwerking en groei zijn hierbij doorslaggevend

3 awards voor SpotIT

Op 26 oktober werden de aanwezigen getrakteerd op sfeer, gezelligheid en een knap staaltje gastronomie in Le Grand Salon in Beersel. Er werden meerdere prijzen uitgereikt en SpotIT ging met de meeste awards aan de haal. In 2017 was het er eentje, dit jaar zijn het er 3:

  • Architectural Excellence SecuritySpotIT is toonaangevend in netwerken en security
  • Enterprise Agreement 2018SpotIT is sterk in customer intimacy: de juiste contracten op maat van de klanten en hun noden (managed services)
  • Personality of the yearEen eervolle titel voor managing partner van SpotIT Steven Vynckier

Een team effort

“We zijn uiteraard trots en blij”, vertelt Steven Vynckier, “De credits hiervoor gaan volledig naar de toegewijde inzet van ons fantastisch team! We hebben zeer getalenteerde experts in huis op vlak van security en netwerken. Dit heeft geresulteerd in veel nieuwe klanten en 1000% (letterlijk) groei op vlak van Cisco Security.”

Ook na deze prijsuitreiking blijft SpotIT met de voetjes op de grond verder aan de weg vooruit timmeren. Dat kan enkel door het aantrekken van de juiste mensen, geeft Steven Vynckier nog mee. Het bedrijf is daar continu mee bezig en startte daarom dit jaar zelfs een eigen SpotIT Academy.

De rijzende ster in het security landschap

SpotIT biedt een breed portfolio aan technologieën en diensten, van consultancy, audits en pen tests tot het opzetten van een compleet nieuwe security- en netwerkinfrastructuur. Dit alles inclusief training en 24/7 managed services. Hoewel SpotIT technologie-onafhankelijk werkt en de technologie in functie van het project in kwestie kiest, werpt de fijne samenwerking met Cisco z’n vruchten af.

Dat security en netwerk de competitiviteit van een bedrijf bepalen, is steeds meer top of mind. Met SpotIT hebben organisaties een betrouwbare partner die meedenkt voor het uitbouwen van een performante security- en netwerkstrategie.

 

Meer over SpotIT: https://www.spotit.be/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-13T09:56:28.000Z SpotIT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.