Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TrustBuilder introduceert versie 9.4 van IDHub

Dit artikel delen:

De nieuwste update van TrustBuilder maakt verbeterd identiteits- en toegangsbeheer voor Docker mogelijk en voegt nieuwe functies ter ondersteuning van AVG-naleving

TrustBuilder Corporation, the leading IT security solution for identity and access management, has updated its flagship application, the TrustBuilder Identity Hub (TrustBuilder IDHub) - the latest tool for identity and access management. The new version introduces broader support for a range of applications and services, including the world's leading enterprise container platform, Docker, new functionality to support AVG compliance and a new, integrated workflow.

TrustBuilder ID Hub is een zeer effectieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare identiteits- en toegangsbeheerstool (IAM) die op attributen gebaseerde toegangscontrole combineert met cloud identiteit- en toegangsbeheer. Het kan omgaan met zowel on-premise als cloudtoepassingen, terwijl het zich richt op zowel vooraf gedefinieerde gebruikers als degenen die hun eigen identiteit willen gebruiken.

Marc Vanmaele, CEO van TrustBuilder zei:

“”Terwijl steeds meer organisaties in heel Europa beginnen te profiteren van de flexibiliteit die cloud en diensten van derden bieden, wordt het steeds complexer om de identiteit van klanten en de toegang van gebruikers te beheren. Toepassingen of diensten kunnen uit meerdere elementen bestaan en kunnen door gebruikers op een divers aantal apparaten aangesproken worden.

De nieuwste versie van TrustBuilder IDHub helpt het aantal gevallen van ongepaste toegang tot cloudresources te verminderen en biedt tegelijkertijd een eenvoudig, flexibel en effectief identiteits- en toegangsbeheer voor de applicaties en diensten van onze klanten.”

Eenvoudige en centrale schaalbaarheid van toegangsrechten met Docker

Docker biedt ondernemingen flexibiliteit met de mogelijkheid om applicaties on-demand in te zetten, maar het heeft ook lagen van complexiteit geïntroduceerd. Hoewel een aantal werkwijzen kunnen worden toegepast, vereisen Docker- en containermanagers zoals Kubernetes en Openshift een gecentraliseerde en consistente benadering van beveiliging. Door de ondersteuning van Docker uit te breiden, stelt TrustBuilder organisaties in staat om toegangsrechten centraal te beheren en identiteits- en toegangsbeheer voor miljoenen gebruikers te schalen.

Ondersteuning AVG-naleving

De nieuwste versie van TrustBuilder IDHub en TrustBuilder for Mobile introduceert tools die speciaal zijn ontworpen om AVG-naleving te vergemakkelijken door ondernemingen in staat te stellen om toestemming van klanten te verzamelen, vast te leggen en te beheren.

Wanneer een gebruiker probeert in te loggen op een bedrijfsapplicatie die wordt beschermd door TrustBuilder IDHub, wordt hij/zij nu uitgenodigd om hun gegevens te laten registreren en volgen in overeenstemming met de AVG. Dit zal ook worden uitgebreid naar proxied apps, terwijl de nieuwe versie ondersteuning toevoegt voor het beheer van Mobile of Web API applicaties.

Voor eenvoudige rapportages zal TrustBuilder IDHub nu gebeurtenissen genereren die gebruikt kunnen worden om de controle en rapportages over naleving te vereenvoudigen. Deze groepen gebruikersactiviteiten, zoals authenticatie, autorisatie, uitloggen en sessie-updates, worden samengevoegd en zijn beschikbaar om uit te pakken via een selecteerbare workflow die deze auditgebeurtenissen kan verwerken en opslaan. Dit maakt gegevens toegankelijker voor audits en gemakkelijker te interpreteren in de context van gebruikersanalyse.

Ondertekenen van transacties met TrustBuilder for Mobile

De nieuwe versie introduceert ondertekenen van transacties in TrustBuilderfor Mobile, de eenvoudige, veilige applicatie die gebruikers in staat stelt hun identiteit te verifiëren via een mobiel apparaat. Een toenemend aantal mobiele banktransacties vereist een extra autorisatiefactor om de veiligheid te waarborgen. Hoewel ondertekenen van transacties goed ingeburgerd is, zal het gebruik ervan toenemen naarmate banken en financiële instellingen zich voorbereiden op de EU Richtlijn Betalingsdiensten (RBD), die vanaf september 2019 een sterke klantenauthenticatie voor bepaalde transacties zal afdwingen. De meest recente versie stelt gebruikers in staat om het ondertekenen van transacties via het platform te beheren.

TrustBuilder Identity Hub versie 9.4 introduceert ook:

• Verbeterde workflow ontwerper

TrustBuilder IDHub is ontworpen om klanten een eenvoudige, veilige ervaring met inloggen te bieden. Deze nieuwe versie breidt deze gebruikersvriendelijkheid uit naar de beheerders, met belangrijke verbeteringen aan het geïntegreerde workflowontwerp dat TrustBuilder IDHub intuïtiever en gebruiksvriendelijker zal maken.

• Nieuw grafische interface

Deze nieuwe versie is onderworpen aan een grafische update van de gebruikersinterface. Deze update zal de algemene uitstraling van TrustBuilder IDHub verbeteren en de verbeterde workflow ontwerper integreren in de portal van de beheerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-10T12:14:03.000Z TrustBuilder


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.