Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trend Micro erkend als endpoint security leider

Dit artikel delen:

Het onafhankelijk studiebureau Forrester erkent dat Trend Micro de meest volledige oplossing voor endpoint security blijft aanbieden.

Trend Micro Incorporated (TYO: 4704; TSE: 4704), een wereldleider op vlak van cybersecurity-oplossingen, is met de op één na hoogste score opgenomen in het rapport The Forrester Wave™; Endpoint Security Suites, Q2 2019.

Forrester over Trend Micro: “Hun endpoint security-aanbod omvat het volledige gamma voor preventie en detectie van bedreigingen, met toonaangevende oplossingen in beide categorieën. Er worden ook uitgebreide diensten aangeboden, waaronder MDR-services voor netwerken, eindpunten, berichten, cloud-workloads, en servers.”

Trend Micro kreeg de hoogst mogelijke score voor Corporate Vision and Focus (een criterium in de categorie Strategie), wat Trend Micro beschouwt als een erkenning van zijn stabiele marktleiderschap, innovatieve technologie, en hoogwaardige productbeheer -en ontwikkeling.

“In de Benelux merken we dat bedrijven genoodzaakt zijn om hun beveiligingsstrategie te herzien en hierbij kiezen voor een vertrouwde security-leverancier”, zegt Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro. “Wij zijn voor onze klanten een klankbord en een betrouwbare partner waarmee ze hun strategie op vlak van hybride cloud- netwerk- en endpoint security voor de komende jaren bouwen. Dat is niet evident in een markt die snel evolueert en waarin partijen komen en gaan. Daarom is het belangrijk erkenning te krijgen voor deze visie en strategie. Het onderstreept ons marktleiderschap vandaag en naar de toekomst toe.”

Moderne technologie kan endpoint security veranderen. Met het oog op de toekomst van eindpuntbeveiliging heeft Trend Micro zijn assortiment verbeterd met de release van Apex One. Apex One biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden tegen bedreigingen, vanaf een enkel, gemakkelijk te beheren oplossing – verkrijgbaar als SaaS of on-premise.

Hoewel van cruciaal belang, is endpoint slechts één stukje van de cybersecuritypuzzel. Daarom biedt Trend Micro deze beveiligingsmogelijkheden aan als onderdeel van een Connected Threat Defense-strategie, die ervoor zorgt dat iedere IT-laag informatie deelt om de zichtbaarheid en real-time bescherming en reactie tegen bedreigingen te verbeteren.

In het rapport wees Forrester erop dat “De Connected Threat Defense-architectuur van Trend Micro controle biedt over een uitgebreid portfolio van zakelijke oplossingen zoals e-mails, endpoints, netwerken, cloud en security.”

“Trend is de ideale partner voor grote of kleine organisaties die op zoek zijn naar een compleet pakket voor hun endpoint security, vooral die met complexe vereisten voor implementatie”, besluit het rapport.

Klik hier om een gratis exemplaar van het volledige rapport te downloaden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-01T18:29:05.000Z Trend Micro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.