Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Houd bedrijfspanden veilig als er niemand aanwezig is

Dit artikel delen:

COVID 19 heeft er gezorgd dat steeds meer mensen thuiswerken. En ook nu het ‘normale’ leven weer aantrekt, zien we dat veel bedrijven gebruik blijven maken van de flexibele thuiswerkmogelijkheden. Dit zorgt voor vele voordelen voor werknemers en werkgevers, maar er komen ook risico’s bij kijken. Zo is het bedrijfspand vaker voor grote delen of geheel leeg. Het is dan ook belangrijk dat een bedrijfspand goed wordt beveiligd, zeker in deze onzekere tijd.

Geavanceerde beveiligingssystemen voor een veilig gevoel

Een beveiligingssysteem zorgt ervoor dat jij jouw pand, of delen hiervan kunt beveiligen voor ongewenste gasten. Zo’n systeem zijn vandaag de dag niet meer te vergelijken met die van een aantal jaar geleden. Ze hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt, wat zorgt voor een geavanceerd beveiligingssysteem. Zo zorgen ze ervoor, naast dat ze het pand beveiligen, dat jij met slimme technieken de zaak op ieder moment van de dag, overal ter wereld in de gaten kunt houden. Ook zijn er beveiligingssystemen die notificaties sturen bij verdachte situaties. Zo kun je altijd ingrijpen. 

De Ajax alarmsystemen zijn hierin de meest geavanceerde systemen. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor bedrijfspanden en combineert technische innovaties met een modern design en gebruiksvriendelijkheid. Met de draadloze Ajax alarmsystemen beveilig jij je bedrijfspand. Ze voldoen aan de hoogste graad voor draadloze alarmsystemen, waardoor jij je nooit meer druk hoeft te maken. Naast de Ajax systemen zijn ook de Dahua camera’s geliefde systemen om in te zetten bij het beveiligen van je pand. 

De totaaloplossing op gebied van beveiliging

De veiligheid van jouw bedrijf en collega’s gaat boven alles. Daarom wil je natuurlijk het beste van het beste op het gebied van veiligheid. Jaggs Alarm biedt daarom de totaaloplossing, waarmee er een totaalsysteem speciaal op jouw bedrijfspand wordt samengesteld. De specialisten van Jaggs Alarm deken met je mee en adviseren je over de beste alarmsystemen voor jouw bedrijf. Daarnaast helpen ze je met het installeren en programmeren van de alarmsystemen, zodat je zeker weet dat alles perfect beveiligd is. Jaggs Alarm is de nieuwe generatie voor een totale beveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T09:34:21.000Z Jaggs Alarm


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.