Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit Group beheert netwerk, telefonie en security van Alliade Zorggroep

Dit artikel delen:

Amersfoort – Alliade Zorggroep gaat het beheer van het netwerk, telefonie en security volledig uitbesteden aan Managed Service Provider Avit Group. De komende drie jaar wordt het onderhoud, beheer en het secure houden van de IT-omgeving voor ruim 200 locaties verzorgd. Ook kan het (zorg-)personeel met alle IT-vragen bij Avit terecht. Het uit handen geven van het IT-beheer zorgt voor meer inzicht, efficiëntie en een besparing in kosten van het IT-personeel. Daarnaast is opschalen vanwege nieuwe locaties eenvoudiger en kan nieuwe technologie sneller ingezet worden. Hierdoor kan Alliade zich volledig richten op het verlenen van de beste zorg.

Samenwerking gericht op de toekomst

Na een aanbesteding met vijf deelnemers werd gekozen voor de specialistische kennis van IT-zorgsystemen en kunde van Avit. Het startpunt van de samenwerking was een roadmap om het volledige beheer goed over te dragen. Deze roadmap bevat ook de strategie van Alliade om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur ondersteunend blijft aan het leveren van de beste zorg. Inmiddels is de transitie voltooid en heeft de Managed Service Provider de beheertaken overgenomen.

Jakob Hilbolling, Senior Coördinator ICT Basisdiensten bij Alliade: “Bij Alliade vinden we het leveren van de beste zorg het allerbelangrijkste. Door het beheer van het netwerk, telefonie en security volledig uit te besteden, kunnen we ons nog meer op de zorg richten. Gedurende de aanbesteding zijn we op referentiebezoek geweest bij een andere zorg-klant van Avit. Hieruit bleek dat Avit ook voor ons de juiste, betrouwbare partner is. Daarnaast hebben we nu een sterkere toekomstrategie op IT-gebied."

Evert Smit, Sector Unit Manager Healthcare bij Avit: “Ik kijk er naar uit om samen met ons accountteam van specialisten voor Alliade het optimale uit de IT-omgeving te halen. Nu en in de toekomst. Wij gaan ze maximaal ondersteunen en ontzorgen door het beheer uit handen te nemen, maar ook proactief te adviseren over het verduurzamen van de infrastructuur. Onze gezamenlijke teams en korte lijnen zorgen ervoor dat we deze samenwerking tot een succes gaan maken.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-02T17:00:05.000Z Avit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.