Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw ESET HOME-platform voor thuisgebruikers, ARM64- compatibel

Dit artikel delen:

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, lanceert vandaag een nieuwe versie van zijn aanbod voor consumenten: ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security® Premium. Vanaf nu hebben gebruikers toegang tot ESET HOME als mobiele app of als webportal om de beveiliging van al hun Windows- en Android-apparaten te beheren vanaf een transparante en handige interface.

Volgens het ESET Threat Report Q1 2021 is het aantal cyberaanvallen in 2021 indrukwekkend, met een toename van bedreigingen gericht op telewerkers. Volgens een klantonderzoek van ESET hebben huishoudens vaak één persoon die voor het hele gezin verantwoordelijk is voor de IT-beveiliging. Daarom is het van cruciaal belang een ​​oplossing te hebben die wereldwijd beveiligingsbeheer binnen het bereik van die huisbeheerder mogelijk maakt.

Om op efficiënte wijze tegemoet te komen aan de behoeften van thuisgebruikers en hen bescherming op het hoogste niveau te bieden, lanceert ESET LiveGuard geïntegreerd met ESET Smart Security® Premium. LiveGuard heeft een extra laag proactieve bescherming tegen nog ongekende soorten bedreigingen. Daarnaast bieden ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security® Premium een verbeterde bescherming en heel wat nieuwe functies.

De kern van het nieuwe aanbod is ESET HOME, een nieuw platform, dat het gemakkelijker maakt om de beveiliging in huis te beheren waar en wanneer men die nodig heeft. ESET HOME biedt zijn gebruikers volledig toezicht vanaf één plek op al hun ESET-oplossingen voor Windows- of Android-toestellen, zodat volledige zichtbaarheid van de beveiligingsstatus van de toestellen die aan hun account zijn gekoppeld een feit is.

ESET HOME, toegankelijk via een webportal en een mobiele app, is ontworpen voor mobiele gebruikers en een beveiligd beheer onderweg. Met de app kan men licenties toevoegen, beheren en delen met familie en vrienden. Antidiefstal-, ouderlijke toezicht- en wachtwoordbeheer zijn beschermingslagen die men via de webportal kan beheren.

Daar ESET de behoeften van zijn klanten op de voet volgt, biedt het verdere verbeteringen aan zijn bank- en betalingsbescherming met een extra beveiliging voor klanten die crypto coins portefeuilles online beheren - door hackers steeds meer bedreigd, en banken websites om hun activiteiten veiliger te beheren.

ESET NOD32 Antivirus is ook overgezet naar ARM64 en is gratis beschikbaar op het bètakanaal.

                                                                                                                                                     ./..

 

 

Andere belangrijke updates van de Home Security Suite, zijn:

 

· ESET HOME — Ouders kunnen ESET HOME gebruiken om met familie en vrienden licenties te delen of om de online activiteiten van hun kinderen te volgen en hun schermtijd te regelen in Parental Control (via het ESET HOME-webportaal).

· LiveGuard — LiveGuard, geïntegreerd met ESET Smart Security® Premium, biedt extra bescherming tegen ongekende soorten bedreigingen, waarbij gebruikers worden beschermd tegen malware vooraleer de code uitgevoerd wordt. Deze service, gepersonaliseerd voor elke gebruiker, scant op verdachte bestanden, inclusief documenten, scripts, installatieprogramma's en uitvoerbare bestanden, in een veilige sandbox-omgeving.

· Verbeterde beschermingen  — Banking & Payment Protection, beschikbaar in ESET Internet Security en ESET Smart Security® Premium, kan nu standaard worden uitgevoerd en beschermt elke ondersteunde browser met een versterkte modus. Ransomware Shield is versterkt met verbeterde, op gedrag, detectietechnieken. Exploit Blocker is verbeterd om bijkomende kwaadaardige technieken te dekken.

· Password Manager — Is beschikbaar met ESET Smart Security® Premium en is helemaal opnieuw ontworpen voor verbeterde beveiliging en gebruiksgemak. Password Manager is beschikbaar als browserextensie in alle belangrijke browsers en als native app op Android- en iOS-toestellen. Nieuwe functionaliteiten zijn o. a. ondersteuning voor KeePass en Microsoft Authenticator.

Mária Trnková, Head of Consumer en IoT Segment bij ESET, legt uit: “Met deze lancering bieden we consumenten de nieuwste bescherming in cyberbeveiliging. De bijgewerkte producten, met inbegrip van onze nieuwe LiveGuard-functie en het indrukwekkende ESET HOME-platform, geeft hen meer controle over hun behoeften in cyberbeveiliging thuis en geeft hen het nodige vertrouwen om onderweg meerdere toestellen te beheren.  Na meer dan een jaar sterk afhankelijk van technologie en met het steeds veranderende dreigingslandschap, is het van vitaal belang dat thuisgebruikers beschermd worden met toonaangevende, gemakkelijk toegankelijke en best-in-class oplossingen. "

Voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in de nieuwe versie van ons consumentenaanbod ga naar https://www.eset.com/be-nl/ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-19T16:58:35.000Z Key Communications
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.