Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exclusive tekent wereldwijde distributieovereenkomst met Juniper Networks

Dit artikel delen:

Exclusive Networks breidt distributieovereenkomst met Juniper Networks uit naar een wereldwijde coverage. Het partnership biedt wereldwijde marktkansen aan Juniper om via Exclusive Networks zijn AI-gedreven aanbod aan grote en middelgrote ondernemingen aan te bieden.

PARIJS, FRANKRIJK– 2 november 2021 – Exclusive Networks, de globale distributeur gespecialiseerd in cybersecurity en cloud, heeft vandaag een nieuwe wereldwijde distributieovereenkomst aangekondigd met Juniper Networks, leider in veilige, AI-gestuurde netwerken. De nieuwe overeenkomst bouwt voort op het succes van de bestaande regionale overeenkomsten in EMEA en APAC, verdiept de strategische relatie tussen de twee bedrijven en creëert een wereldwijd momentum om resellers te helpen de zakelijke opportuniteiten voor Juniper's AI-gestuurde netwerk-, cloud- en connected security oplossingen te maximaliseren.

Juniper Mist AI-technologie stimuleert automatisering, inzicht en verzekerde gebruikerservaring over de hele stack, en levert AIOps-oplossingen voor experience-first netwerken via het LAN/WLAN naar de SD-WAN, geautomatiseerde WAN-backbone en cloud-ready datacenter. Volgens BCC Research zal de wereldwijde AIOps-markt naar schatting groeien tot $ 9,4 miljard in 2026 met een CAGR van meer dan 26%.

In een reactie op de nieuwe overeenkomst zei Andy Travers, EVP WorldWide Sales en Marketing bij Exclusive Networks: "De wereldwijde aanwezigheid en innovatieve, toekomstgerichte oplossingen van Juniper in de AI-gedreven markt passen perfect bij onze missie en wereldwijde groeiambities. Deze overeenkomst gaat over schaalgrootte, kansen en aanvulling op ons bestaande portfolio - precies wat onze partners verwachten van onze gespecialiseerde aanpak. We zijn onder de indruk van het succes van Juniper als disruptieve marktleider en zijn van mening dat we aanzienlijke waarde kunnen toevoegen aan hun doel om marktaandeel van de onderneming te vergroten.”

Terwijl het Juniper partnership zich uitbreidt naar een wereldwijde coverage, kan Exclusive Networks voortbouwen op meer dan 5 jaar succes met Juniper in tal van afzonderlijke gebieden in Europa en Azië. Noord-Amerika, Benelux, Iberia en de UK zijn de eerste nieuwe regio's die worden toegevoegd, en spoedig daarna zullen Centraal- en Oost-Europa, Maleisië en Zuid-Europa volgen.

Gordon Mackintosh, VP Global Channels Leader bij Juniper Networks, zei: “Exclusive Networks is een echte wereldwijde specialist en past perfect in onze algehele distributiestrategie. Ze hebben de juiste resellers om verder door te dringen in de enterprise- en mid-marketsectoren, samen met uitzonderlijke vaardigheden, innovatieve diensten en een boeiend tech-ecosysteem. We kijken ernaar uit om onze samenwerking uit te breiden en de tractie die we regionaal hebben bereikt op te schalen naar een wereldwijde coverage. Dit stelt ons in staat om het volledige Juniper-portfolio verder mogelijk te maken en te leveren aan het volledige resellerecosysteem van Exclusive, met name enkele van onze innovatieve focusgebieden rond de AIOps-mogelijkheid met Juniper Mist en gerelateerde oplossingen die superieure gebruikerservaringen stimuleren.”

 

Over Exclusive Networks

Exclusive Networks is een wereldwijd vertrouwde cyberbeveiligingsspecialist voor digitale infrastructuur die helpt bij de overgang naar een volledig vertrouwde digitale toekomst voor alle mensen en organisaties. Onze onderscheidende benadering van distributie geeft resellers meer kansen en meer klantenrelevantie. Ons specialisme is hun kracht: hen helpen en ondersteunen om te profiteren van snel evoluerende technologieën en transformerende bedrijfsmodellen.

Het verhaal van Exclusive Networks is een wereldwijd verhaal met een service-first ideologie als kern, waarbij innovatie en disruptie worden benut om reseller-value te leveren. Met kantoren in 40 landen en de mogelijkheid om klanten in meer dan 150 landen op 5 continenten van dienst te zijn, heeft Exclusive Networks een uniek ‘local sale, global scale’-model, dat de extreme focus en waarde van de lokale vestigingen combineert met de schaal en dienstverlening van één enkele wereldwijde distributie-krachtpatser.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-02T14:45:41.000Z Exclusive Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.