Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AvePoint erkend als een leider in SaaS Application Data Protection rapport

Dit artikel delen:

AvePoint Cloud Backup heeft de hoogste beoordeling voor huidige aanbod ontvangen; als enige leverancier de hoogst mogelijke beoordeling gekregen voor ondersteuning van - en aansluiting op Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce.

Jersey City (New Jersey)  – AvePoint (NASDAQ: AVPT), de meest geavanceerde SaaS- en datamanagementplatformprovider, is uitgeroepen tot een leider in The Forrester New Wave™: SaaS Application Data Protection, Q4 2021. AvePoint ontving de hoogste huidige aanbiederscore van alle 10 leveranciers voor Cloud Backup en was de enige leverancier die een gedifferentieerde beoordeling, de hoogst mogelijke score, ontving in alle drie de Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce- criteria. Daarnaast ontving AvePoint de hoogst mogelijke beoordelingen op het gebied van beveiliging en privacy, bruikbaarheid, opslagopties, geplande verbeteringen en haar roadmap voor innovatie. 

Volgens Forrester is er een "steeds groeiende catalogus van SaaS-applicaties die bedrijven gebruiken", wat een geavanceerde SaaS Application Data Protection (SADP) -strategie vereist. Tegenwoordig ondersteunt AvePoint Cloud Backup Microsoft 365, Dynamics 365, Google Workspace en Salesforce, dat dit jaar werd geïntroduceerd als onderdeel van de multi-clouduitbreiding van het bedrijf en de toewijding aan gegevensbescherming.

Na het evalueren van het kernaanbod van SADP en de platformondersteuning door tien leveranciers, stelt Forrester dat "AvePoint sterke back-up mogelijkheden voor Google Workspace, Microsoft 365 en Salesforce biedt en opvalt met ondersteuning voor geavanceerde gebruikersfiltering, gedifferentieerd bewaarbeleid, vereisten voor gegevenslocatie, flexibele opslagregelingen en functies zoals chatbots in Teams." Verder stelt het Forrester-rapport dat "AvePoint het beste past bij bedrijven die gegevensbescherming en wereldwijde ondersteuning van SaaS-applicaties nodig hebben."

"Vooral omdat het de eerste in zijn soort is, geloven wij dat de resultaten van het rapport van Forrester bevestigen dat er een enorme, opkomende behoefte is om SaaS-gegevens te beschermen," zei Dr. Tianyi Jiang (TJ), CEO en mede-oprichter van AvePoint. "De resultaten bevestigen naar onze mening ook ons vertrouwen dat AvePoint de infrastructuur en technische mogelijkheden heeft om een essentiële partner te zijn in multi-SaaS-back-up voor de bedrijven van vandaag. Als de enige leverancier die de hoogst mogelijke beoordeling heeft gekregen in alle drie de criteria van Microsoft, Google Workspace en Salesforce, zijn wij van mening dat dit onderzoek van Forrester een indicatie is van onze investeringen in multi-SaaS-mogelijkheden die onze sterke wortels in het Microsoft-ecosysteem zullen blijven aanvullen."

The Forrester New Wave™: SaaS Application Data Protection, Q4 2021 evalueert tien leveranciers op basis van tien criteria in het eerste rapport van het onafhankelijke onderzoeksbureau dat uitsluitend is gewijd aan back-up voor SaaS-applicaties. AvePoint Cloud Backup biedt klanten vier keer per dag gedetailleerde herstelbewerkingen en geavanceerde bewaarfuncties om gegevensverlies te voorkomen, te herstellen van toestemmingsproblemen of zelfs ransomware. Geen enkele andere leverancier heeft gedifferentieerde beoordelingen ontvangen voor alle drie de criteria van Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce back-upmogelijkheden en het beveiligings- en privacy criteria. AvePoint biedt producten met de bevoegdheid om onder FedRAMP te werken en is een ISO- en SOC 2 Type II-gecertificeerde leverancier. Beveiliging is van het grootste belang bij het ontwikkelen van alle AvePoint SaaS-oplossingen, die honderden petabytes aan gegevens beschermen.

Zoals in het rapport genoemd, onderscheidt AvePoint Cloud Backup zich door haar eenvoudig gebruik, waaronder de virtuele assistent AVA, een bot die verloren of verwijderde inhoud voor eindgebruikers herstelt, en opslagopties, waarbij klanten de keuze hebben uit gehoste of bring-your-own opslag. Het is beschikbaar voor directe klanten in 14 wereldwijde datacenters, MSP's om back-upservices aan hun klanten te bieden en is te vinden in meer dan 100 cloud marktplaatsen over de hele wereld.  

Ga voor meer informatie over AvePoint Cloud Backup en het New Wave™: SaaS Application Data Protection, Q4 2021 Report naar https://www.avepoint.com/nl/products/cloud/backup/2021-forrester-new-wave-saas-application-data-protection

Over AvePoint

Werk met vertrouwen samen. AvePoint biedt het meest geavanceerde platform voor SaaS- en databeheer om SaaS-activiteiten en veilige samenwerking te optimaliseren. Meer dan 8 miljoen cloud gebruikers vertrouwen op onze oplossingen. Onze SaaS-oplossingen zijn ook beschikbaar voor managed service providers via meer dan 100 cloud marktplaatsen, zodat ze hun zakelijke klanten beter kunnen ondersteunen en beheren. AvePoint, opgericht in 2001, is vijfvoudig Global Microsoft Partner of the Year en heeft zijn hoofdkantoor in Jersey City, New Jersey. Ga voor meer informatie naar https://www.avepoint.com/nl.

All product and company names herein may be trademarks of their registered owners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-01T13:59:45.000Z AvePoint Benelux


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.