Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET is Top Player in Radicati's Endpoint Security Quadrant

Dit artikel delen:

Security Market 2021 Quadrant for Endpoint Security geeft een competitief beeld weer van de belangrijkste spelers op gebied van endpointbeveiliging. De opname van ESET in het rapport benadrukt zijn leidende positie onder zijn 17 marktgenoten, waarbij de functionaliteit van hun producten en hun strategische visie beoordeeld worden.

ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd erkend als 'een Top Player’ in het Radicati Endpoint Security Market 2021 Quadrant for Endpoint Security. Het rapport geeft een competitief beeld weer van de belangrijkste spelers op gebied van endpointbeveiliging. De opname van ESET in het rapport benadrukt zijn leidende positie onder zijn 17 marktgenoten, waarbij de functionaliteit van hun producten en hun strategische visie beoordeeld worden.

Het Radicati-rapport beoordeelt uitsluitend marktleiders en rangschikt ze in vier kwadranten. De resultaten zijn bedoeld voor ondernemingen, van de KMO tot zeer grote organisaties, waaronder ook overheidsorganisaties, om hen in staat te stellen een weloverwogen beslissing te nemen bij het selecteren van hun endpoint security-oplossingen. In deze categorie is ESET het best geplaatst met een grote waaier aan beschikbare producten. De ESET PROTECT Management Console werd bijzonder belicht om "onsite en offsite zichtbaarheid van endpoints te bieden, alsook uitgebreide rapportage voor de ESET-bedrijfsoplossingen en dit vanaf een enkel, volledig geïmplementeerd scherm, in alle veiligheid onsite of in de cloud."

Endpoint security-oplossingen zijn ontworpen voor het bewaken, beheren en beschermen van alle endpoints op een bedrijfsnetwerk, met inbegrip van alle apparaten op dat netwerk. Volgens Radicati: “zien organisaties endpointbeveiliging niet langer als een geïsoleerde discipline die alleen de endpoint beïnvloedt. Het is een integraal onderdeel geworden van een organisatiebrede defensieve houding, waar endpointbeveiliging bedreigingsinformatie en beleidsbeheerstromen deelt met alle andere belangrijke beveiligingscomponenten." Laag verbruik van systeembronnen, hoge detectiepercentages en prestaties, alsook zijn bedrijfsoplossingen zijn onder andere de redenen voor de constante uitmuntendheid die ESET aan de bedrijven en organisaties biedt.

Juraj Malcho, ESET’s Chief Technology Officer, zei: "Het verheugt ons door Radicati, zo’n vooraanstaand bedrijf, te worden erkend als een Top Player in het Endpoint Security Market Quadrant 2021. Bij ESET stimuleren we voortdurend technologische innovatie en bieden we een uitgebreide portfolio met producten die zelfs de meest geavanceerde bedreigingen dekken. We zijn toegewijd om onze klanten en partners de meest efficiënte oplossingen te bieden en hen in staat te stellen hun bedrijf verder te ontwikkelen. Het beschermen van de vooruitgang is onze bestaansreden.”

Voor meer informatie over het Radicati Endpoint Security Market Quadrant 2021, klik https://www.eset.com/int/business/radicati-endpoint-security-report/  en voor meer informatie over het uitgebreide productportfolio van ESET, bezoek https://www.este.com/be-nl/

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-07T09:44:59.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.