Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

G DATA CyberDefense biedt een nieuwe VPN oplossing aan voor meer privacy

Dit artikel delen:

G DATA kondigt vandaag een nieuwe Virtual Private Network (VPN) oplossing aan. Dankzij G DATA VPN krijgen gebruikers de mogelijkheid om een beveiligde netwerkverbinding tot stand te brengen als ze gebruik maken van openbare netwerken. VPN’s versleutelen het internetverkeer en verbergen de online identiteit. Dit maakt het voor derden moeilijker om activiteiten online te volgen en gegevens te stelen.

G DATA VPN beschermt de privacy van gebruikers tegen nieuwsgierige blikken van anderen. De app biedt onbeperkt versleuteld dataverkeer op maximaal 10 Windows-, Android- en iOS-apparaten. Bijna 2.000 high-speed VPN-servers op meer dan 75 locaties wereldwijd zorgen voor de grootst mogelijke anonimiteit en veiligheid bij het bezoeken van websites. Bovendien biedt G DATA VPN ook de mogelijkheid om geoblokkades te omzeilen om online geografische beperkingen te voorkomen.

Eddy Willems, security evangelist bij G DATA CyberDefense: “Privé gegevens zijn niet alleen interessant voor cybercriminelen, maar ook voor machtige internetbedrijven, inlichtingendiensten of andere autoriteiten. Bij G DATA bieden we daarom onze klanten al jaren een ‘no-backdoor’ garantie om volledige anonimiteit te garanderen. Met de nieuwe G DATA VPN bieden wij een extra laag van beveiliging die de privacy van onze klanten extra beschermt. Via een versleutelde VPN verbinding maskeert onze app IP-adressen en beschermt het alle inkomende en uitgaande datastromen tegen inzage.”

Voordelen van G DATA VPN– Gecodeerd dataverkeer – Beveiliging van onbeveiligde verbindingen, zowel thuis als op openbare WLAN’s;– Een strikt logvrij beleid;– Onbeperkte toegang tot content – Omzeil geografische beperkingen die gelden voor online media en websites;– Anoniem surfen op bijna 2.000 VPN-servers op meer dan 75 locaties wereldwijd.– G DATA VPN biedt voor één jaar bescherming tot 10 apparaten en is vanaf nu beschikbaar voor een introductieprijs van €39.95.

Ga voor meer informatie naar: https://www.gdata.be/vpn

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-23T10:55:50.000Z G DATA CyberDefense
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.