Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Windows op ARM64-toestellen - ESET beschermt werk en ontspanning

Dit artikel delen:

Nieuwe consumentenproducten ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus zijn klaar voor Windows op ARM-toestellen

4 april 2022 – Na de lancering van zijn nieuwe bedrijfsoplossingen, heeft ESET zijn nieuwste technologie uitgebreid naar consumenten/thuisgebruikers en het is klaar om hun Windows-on-ARM-toestellen te beschermen met zijn bekroonde producten. Ontwikkelingsteams hebben veel energie gestoken in de re-enginering van ESET's reeds volwassen beveiligingstechnologie voor ARM-toestellen, die zowel professioneel als thuis steeds vaker worden gebruikt.

Door hun meerlaagse bescherming bieden ESET Smart Security® Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus voor Windows op ARM-producten heel wat preventie- en detectietechnologieën. Een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van nieuwe functionaliteiten was de onschatbare feedback van thuistesters voor de ARM64-bètaproducten. Dankzij hun ervaringen en inzichten kunnen consumenten van dezelfde bekroonde bescherming genieten als wat andere ESET-klanten gewend zijn.

Net als de bekroonde producten voor Windows, bevat de versie voor ARM64 (version for ARM64 also includes) ook ESET LiveGuard, dat een extra laag proactieve bescherming biedt tegen nieuwe soorten bedreigingen, zodat gebruikers beschermd worden vooraleer malware de kans krijgt om in actie te treden. Een andere toegevoegde functionaliteit is Password Manager, volledig her-ontworpen voor een nog betere beveiliging en een nog gebruiksvriendelijkere ervaring. Het ESET Home-platform, ontworpen voor beveiligingsbeheer onderweg, ondersteunt deze belangrijke verbeteringen. Zo kunnen gebruikers ook licenties toevoegen, beheren en delen met familie en vrienden, en antidiefstal, ouderlijk toezicht en wachtwoordbeheer beheren via een webportaal. ESET Home ondersteunt rechtstreeks ARM64-gebruikers die ervoor kiezen de vooruitgang te beschermen die geboden wordt door "Always On" mobiele toestellen.

De risico's worden ondersteund door indrukwekkend onderzoek dat aantoont dat de bedreigingen voor werknemers die telewerken (threats targeting employees working remotely) dramatisch zijn toegenomen. Dankzij een enquête onder zijn klanten weet ESET dat huishoudens vaak slechts één persoon hebben die verantwoordelijk is voor de computerbeveiliging van het hele gezin. Het is dus van cruciaal belang om een ​​oplossing te hebben die eenvoudig te gebruiken is en beveiligingsbeheer binnen handbereik aan de thuisbeheerder biedt.

Overweegt men op ARM over te stappen, dan moet men ook rekening houden met de beveiliging die geboden wordt door een volwassen beveiligingsoplossing voor consumenten. Ga naar www.eset.com

 voor meer informatie over nieuwe functies en verbeteringen in de nieuwste versie van de ESET-consumentenoplossingen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-04T09:49:34.000Z Key Communications
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.