Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET PROTECT Advanced: leider in G2 zomerrapport

Dit artikel delen:

ESET, een wereldleider in digitale beveiliging, heeft de leader-status gekregen in het G2 report for summer 2022. De ESET PROTECT Advanced -oplossing is steevast hoog beoordeeld door G2-gebruikers en behaalde aanzienlijke tevredenheids- en marktaanwezigheidsscores in hun Grid®-rapporten, die de democratische stem weergeven van echte softwaregebruikers, met benchmarks voor productvergelijking en markttrendanalyse.

In de zomereditie van de G2 Grid®-rapporten was ESET leider in verschillende rapporten, waaronder voor Antivirus Software, Endpoint Management Software, Endpoint Protection Suites, en Mobile Data Security Software. Wat betreft de mid-market-rapporten, gericht op bedrijven met maximaal 1.000 werknemers, was ESET een leider in Mid-Market Endpoint Protection Suites, Mid-Market Antivirus Software, en Mid-Market Endpoint Management Software.

“Het verheugt ons als leiders te worden geplaatst in de G2-rapporten. Ons doel is de digitale beveiliging te bieden die ervoor zorgt dat de systemen van een organisatie soepel en veilig blijven werken. Erkenning voor onze inspanningen is altijd een eer”, aldust Michal Jankech, ESET-VP voor het MKB- en MSP-segment. “Geen enkel modern bedrijf, groot of klein, kan overleven zonder efficiënte reacties op IT-inbreuken. Wij zijn van mening dat bedrijven, door het gebruik van onze krachtige preventie-, detectie- en responstechnologieën, geleverd als een modulaire ESET PROTECT-platform, beschikken over de meest meerlaagse en efficiënte bescherming in de sector.”

Al meer dan 30 jaar investeert ESET zwaar in meerdere lagen van gepatenteerde technologie die inbreuken op de endpoints en systemen van zijn klanten, zowel door bekende als nooit eerder geziene bedreigingen, helpen voorkomen. Het ESET PROTECT-platform is ontworpen om de klanten, met als belangrijkste doel IT-beheerders, te helpen de beveiligingsrisico's in hun IT-omgevingen beter te beheren.

Als op technologie gericht privébedrijf heeft ESET steeds een op wetenschap gebaseerde,

security-first-benadering gehanteerd, met vroege adoptie van machine learning en cloud computing-kracht om zijn wereldwijde threat intelligence-systemen te ontwikkelen. Het bedrijf is voortdurend uitgeroepen (has continuously been named) als topspeler en leider in de industrie voor zijn zakelijke oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-23T17:26:33.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.