Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda wint twee awards tijdens SC Awards Europe 2022: Best Cloud Securi

Dit artikel delen:

Digitale transformatie en een recordaantal cyberdreigingen maken security tot de grootste zorg voor klanten en bieden MSP’s uitstekende omzetkansen.

Barracuda Networks heeft twee van de belangrijkste prijzen gewonnen tijdens de SC Awards Europe 2022, die in London werden uitgereikt.

De SC Awards Europe is een van de meest prestigieuze erkenningen op het gebied van security in Europa, bedoeld om pioniers en innovators die een impact hebben op de branche te erkennen en te belonen. Alle genomineerden op de shortlist werden beoordeeld door een panel van leiders uit de industrie. De oplossingen die een voorbeeld waren van uitzonderlijke best practices op het gebied van security en de hoogste normen die de branche kan bieden, werden tot winnaar uitgeroepen.

Barracuda's Secure SD-WAN-oplossing, CloudGen WAN, werd uitgeroepen de winnaar in de categorie ‘Best Cloud Security Solution’ en versloeg daarmee concurrenten zoals CrowdStrike, Palo Alto Networks en Aqua Security.

Barracuda CloudGen WAN maakte indruk op de jury omdat het organisaties in staat stelt om automatisch een veilig cloudgebaseerd netwerk te bouwen door gebruik te maken van het wereldwijde Microsoft-netwerk. Bovendien past CloudGen WAN geavanceerde applicatiedetectie toe en beveiligt SD-WAN rechtstreeks op filiaalniveau met geoptimaliseerde directe internetbreak-outs, terwijl veel andere providers altijd al het verkeer naar hun datacenters terugsturen.

Barracuda won ook de award voor de beste e-mailsecurity oplossing. Barracuda Email Protection is een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing die e-mailgatewaysecurity, op AI gebaseerde fraudebescherming, geautomatiseerde incident respons, gebruikerstraining, gegevensbescherming en compliancefuncties biedt.

Barracuda behaalde deze award, die uitstekende e-mailbeveiligingsoplossingen en -diensten erkent, ook al in 2020. Deze wordt dit jaar opnieuw toegekend aan Barracuda Email Protection, dat volledige bescherming biedt voor Microsoft 365-e-mail en gegevens.

Barracuda werd ook genoemd als finalist in de categorie ‘Best use of Machine Learning’, voor de kunstmatige intelligentie en machine learning die worden toegepast in Barracuda Email Protection om bescherming te bieden tegen phishing, imitatie en accountovername. Barracuda won deze prijs al 2020, waarbij een van de juryleden opmerkte: “Wat Barracuda op dit gebied doet, is buitengewoon belangrijk en biedt een essentiële laag van e-mailbescherming.”

"We zijn blij dat onze e-mail- en cloudsecuritytechnologieën zijn geselecteerd als de beste van al onze Europese concurrenten tijdens SC Awards Europe 2022”, zegt Fleming Shi, CTO bij Barracuda. “Deze erkenning onderstreept de duizenden uren hard werk van ons getalenteerde team van ontwikkelaars, programmeurs, managers en ondersteunend personeel. Als team zetten we ons in om onze klanten te beschermen. We zullen onvermoeibaar blijven werken om de groeiende dreigingen voor organisaties vandaag de dag te bestrijden.”

 

Meer informatie:

- Barracuda GlodGen WAN: https://www.barracuda.com/products/cloudgenwan

- Barracuda Email Protection: https://www.barracuda.com/products/email-protection

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-07T17:09:45.000Z Barracuda Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.