Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET vernieuwt productportfolio om consumenten nog beter te beschermen

Dit artikel delen:

ESET kondigt een update aan voor zijn bekroonde consumentenproducten. Deze beschikken over heel wat nieuwe en verbeterde functies ontworpen om de privacy uit te breiden, de routerbeveiliging te verbeteren, brute force-aanvallen te helpen voorkomen dit alles steeds in de modus "Secure All Browser". De suite werd verbeterd met Intel’s op hardwaregebaseerde ransomware-detectietechnologie - Intel® Threat Detection Technology - te vinden op Intel® Core™-processoren om de bescherming tegen ransomware verder te versterken.

 

BRATISLAVA, 25 oktober  2022 — ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, kondigt een update aan voor zijn bekroonde consumentenproducten. Deze beschikken over heel wat nieuwe en verbeterde functies ontworpen om de privacy uit te breiden, de routerbeveiliging te verbeteren, brute force-aanvallen te helpen voorkomen dit alles steeds in de modus "Secure All Browser". De suite werd verbeterd met Intel’s op hardwaregebaseerde ransomware-detectietechnologie - Intel® Threat Detection Technology - te vinden op Intel® Core™-processoren om de bescherming tegen ransomware verder te versterken.                                                                                          

De nieuwste enquête van Deloitte over mobiele connectiviteit en trends (Deloitte Connectivity & Mobile Trends survey) laat de voortdurende versnelling zien van connectiviteit in de samenleving alsook de trend naar het vervagen van de grenzen tussen het fysieke leven van consumenten en de digitale wereld. In de nieuwste update van ESET's productportfolio voor consumenten werd Network Inspector verbeterd, een diagnostisch hulpmiddel dat informatie geeft over de thuisrouter alsook een lijst van alle toestellen die erop zijn aangesloten.

Daar het aantal cyberaanvallen steeds toeneemt en het beveiligingslandschap blijft evolueren, hebben consumenten een nog grotere behoefte aan een complete digitale oplossing. ESET geeft hen het vertrouwen om veilig te blijven genieten van de technologische vooruitgang om de online activiteiten uit te voeren die hun leven verbeteren zonder hun digitale veiligheid op te geven.

"Maar naarmate consumenten meer tijd online doorbrengen en steeds meer verbonden apparaten hebben, worden ze aantrekkelijker voor criminelen", zegt Matej Krištofík, Consumer Endpoint Security Product Manager bij ESET. "Om dit te verhelpen, brengt ESET een complete digitale beveiligingsoplossing die gebruikers op al hun apparaten beschermt, waar ze zich ook bevinden in hun digitale reis."

Sinds meer dan 30 jaar investeert ESET continu in meerdere lagen van gepatenteerde technologieën die inbreuken, door bekende of nog onbekende bedreigingen, op endpoints en systemen van haar klanten voorkomen. Consumentenoplossingen met essentiële beveiliging (ESET NOD32 Antivirus), geavanceerde beveiliging (ESET Internet Security) en premium beveiliging (ESET Smart Security Premium) maximaliseren de bescherming tot op het  niveau van de toestellen. Ze bieden gemoedsrust en zorgen ervoor dat alle gebruikers, waar ze zich ook in hun digitale reis bevinden, 24/7 beschermd worden. Voor meer ervaren gebruikers bieden ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium extra opties om hun bescherming op een gedetailleerde manier aan te passen. Bovendien zijn deze producten allemaal voorzien van ESET's bekroonde antivirus, antispyware en geavanceerde machine learning-technologie die de detectie van malware nog verbetert.

Bovendien biedt het beheerplatform ESET HOME nog een betere bescherming door zijn vraag naar twee-factor-authenticatie om op het account in te loggen. Dit geeft ook een beter inzicht in de beschermingsstatus van de gebruiker door deze volledige bescherming aan het startscherm toe te voegen. 

Met ESET Mobile Security, de nieuwste Android-productupdate, profiteren consumenten van een nieuw ontworpen hoofddashboard en nieuwe functies die de privacy verbeteren. Het is een sms- en meldingsbeveiliging die beschermt tegen schadelijke links, waarschuwt als deze zijn afgeleverd en vooraleer de website wordt geopend.

ESET Mobile Security is een oplossing die beveiliging biedt tegen de meest voorkomende Android-cyberaanvallen. Het beschermt tegen malware die mobiele apparaten en gegevens kan kapen.

“De preventietechnologie van ESET is de meest gelaagde en meest effectieve die er is. Door het consumentenaanbod te vernieuwen, kunnen gebruikers - zowel technisch onderlegd als nieuw in technologie - de bedreigingen beperken die cybercriminelen voor hun apparaten en gegevens ontwikkelen", zegt Krištofík. “Hierdoor kunnen ze zorgeloos online bankieren en shoppen; hun wachtwoorden veilig houden; hun gegevens versleutelen; hun webcams beschermen; de beveiliging van hun aangesloten toestellen verifiëren; zoekgeraakte laptops lokaliseren en beveiligen alsook maandelijks een persoonlijk veiligheidsrapport ontvangen om heel hun gezin te beschermen."

Voor meer informatie over alle nieuwe functies en verbeteringen in de nieuwste versie van het ESET-consumentenaanbod, klik hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-25T10:58:21.000Z Catherine DADESKY


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.