Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ESET Threat Intelligence-services geprezen in IDC-onderzoek

Dit artikel delen:

In zijn studie "Market Perspective: How Global Threat Intelligence Vendors Address the Nuances of Regional Markets" uit 2023, plaatst International Data Corporation slechts vijf leveranciers van bedreigingsinformatie met een waardevol profiel waaronder ESET, met ESET Threat Intelligence-services die de vermelding "bloeiend" krijgt.

17 mei 2023 - In zijn studie "Market Perspective: How Global Threat Intelligence Vendors Address the Nuances of Regional Markets" uit 2023, plaatst International Data Corporation slechts vijf leveranciers van bedreigingsinformatie met een waardevol profiel waaronder ESET, die met ESET Threat Intelligence-services  de vermelding "bloeiend" krijgt.

IDC erkent ESET Threat Intelligence als een waardevolle dienst die "het vermogen om potentiële beveiligingsincidenten te voorspellen en te voorkomen verbeterd, dankzij een unieke geografische mix van samengestelde TI-gegevens afkomstig uit de Europese Unie, CEE, Japan, Azië, Afrika en het Midden-Oosten."

Dankzij zijn grote bereik kan ESET als wereldwijd relevant worden beschouwd. IDC voegt eraan toe dat ESET "kwaadaardige bedreigingsactoren overal ter wereld in de gaten houdt", inclusief "APT-groepen afkomstig uit China, Iran, het Midden-Oosten, Oost-Europa, Noord-Korea en Rusland".

De IDC-studie benadrukt bovendien dat "de ESET werkwijze ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd is en dat het bedrijf een belangrijke bijdrage levert aan MITRE ATT&CK;."

Precisie en nauwkeurigheid behoren tot de primaire doelen van ESET en het bedrijf is verheugd dat dit door IDC erkend wordt. Zoals de studie het bevestigt, gebruikt ESET "geavanceerde filteren om bedreigingstypes efficiënt te classificeren" en "de combinatie van al dan niet gesuperviseerd leren, levert weinig valse positieven op."

Ten slotte beëindigt IDC het profiel van ESET met de vermelding dat zijn "datafeeds een betrouwbaarheidsscore hebben waardoor SOC-teams de ernstigste bedreigingen als eerste kunnen aanpakken".

Meer over de vele voordelen van ESET Threat Intelligence zijn te vinden in het volledige rapport https://www.eset.com/int/business/idc-praises-threat-intelligence-services/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-17T10:13:50.000Z Key Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.