Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Organi trekt 3 nieuwe medewerkers aan

sollicitatie

Steeds meer logistieke spelers doen een beroep op Organi voor de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Om de groei in het logistieke segment te bestendigen, heeft het bedrijf onlangs 3 nieuwe medewerkers aangetrokken.

De logistieke tak van Organi, het IT-bedrijf in Wilrijk, blijft stevig groeien. Met OLS en OLS Customs biedt het bedrijf een totaaloplossing voor het operationeel en financieel beheer voor expediteurs, opslagbedrijven (voor derden), container logistics, douanekantoren en industriële bedrijven met logistieke processen.
Organi biedt met OLS en OLS Customs een uniek softwarepakket - gebouwd op het Progress platform - voor voorraadbeheer, expeditie, douane, financieel beheer / tarieven, facturatie en rapportering op maat.
De toepassing zorgt voor verregaande integratie tussen dossierbehandeling (forwarding), douaneaangiftes (met alle bijkomende formaliteiten) en financieel beheer en biedt een uitgebreid scala aan web en mobiele toepassingen. Daarboven kan een reporting tool gekoppeld worden die 360° inzicht geeft in businessevolutie en -cijfers.

Steeds meer logistieke spelers doen een beroep op Organi voor de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Om de groei in het logistieke segment te bestendigen, heeft het bedrijf onlangs 3 nieuwe medewerkers aangetrokken.

Hans Evens is aan de slag gegaan als Sales Manager Logistiek. Hans brengt meer dan 15 jaar ervaring in de logistieke sector mee. Hij bekleedde voorheen diverse commerciële posities bij MSC, een wereldspeler gespecialiseerd in zeetransport. Daarna was hij actief als Investment Promotion Manager bij Antwerp Headquarters waar hij verantwoordelijk was voor investeringspromotie in de stad Antwerpen. Met de aanwerving van Hans wil Organi de klantenportefeuille nog sterk uitbreiden.

Kirby Van den Bosch is aan de slag gegaan als Business Consultant OLS. Ook zij brengt een ruime ervaring in de sector binnen. Zij volgde een opleiding Logistiek Management en heeft zich gespecialiseerd in douane-materie. Voorheen werkte ze bij diverse logistieke spelers als Logiqstar, Stream Software en Descartes.

Artur Kondrashin versterkt het logistieke team als software engineer. Hij bekleedde voorheen ook diverse posities als software ontwikkelaar.

Over Organi:
Organi is een leverancier van totaaloplossingen. Het gaat dan zowel om software, hardware als diensten. Het bedrijf oriënteert zich op vier marktsegmenten: handel en industrie, logistiek, accountancy en gerechtsdeurwaarders. Tot het klantenbestand behoren onder meer Zuidnatie, SVK, Coeck, Caldic, Droessaert, Atlas Copco, enz.
Organi telt inmiddels 80 werknemers en realiseerde in 2016 een omzet van ruim 8 miljoen euro.
Ter ondersteuning van de verdere groei is Organi permanent op zoek naar gedreven & gekwalificeerde medewerkers voor de 4 marktsegmenten.
Contact: Nathalie Thijssens, Communication Manager, 03/820 63 00, www.organi.be

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-03T10:56:00.000Z Organi


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.