Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kewill wordt BluJay Solutions

Kewill wordt BluJay Solutions

Kewill kondigt aan dat de organisatie verder zal gaan onder de nieuwe naam BluJay Solutions. Daarnaast heeft de organisatie het BluJay Global Trade Network in het leven geroepen. Dit is een compleet nieuw model dat verder gaat dan alleen automatisering, en organisaties helpt alles uit hun wereldwijde supply chain-ecosysteem te halen.

“Het gaat niet langer alleen maar om multi-modal, omni-channel en bestel-tools. De business verandert en wereldwijde handel treedt steeds meer op de voorgrond, waardoor supply chain het nieuwe werkgebied wordt”, zegt Doug Braun, CEO van BluJay Solutions. “BluJay levert de expertise, uitgebreide cloud-softwareapplicaties en end-to-end samenwerkingsmogelijkheden die organisaties nodig hebben om snelheid als concurrentiewapen in te zetten en hun toekomst in de wereldwijde economie te optimaliseren.”

Het nieuwe merk BluJay Solutions is een weergave van de unieke mogelijkheden van de organisatie om klanten te helpen bij het versnellen van de wereldwijde handel en zich aan te passen aan de snelheid van de business – zelfs tijdens grote schommelingen in de markt en veranderingen in de klantvraag. Het BluJay Global Trade Network bestaat uit ruim 40.000 vervoerders, verladers, expediteurs, leveranciers en logistieke dienstverleners en is hiermee het grootste ter wereld. Doordat de deelnemers internationaal met elkaar verbonden zijn, brengt dit krachtige netwerk vele voordelen met zich mee.

“Het succes van onze klanten is de standaard waar wij onszelf aan meten”, vervolgt Braun. “Het BluJay Global Trade Network illustreert onze toewijding aan onze klanten om hen te voorzien van de technologie, diensten en connecties die ze nodig hebben om exceptionele service te bieden.”   

“Traditionele supply chain-oplossingen richten zich op optimalisatie gezien vanuit individuele organisaties. Aangezien bedrijven meer zijn gaan outsourcen en afhankelijker zijn geworden van supply chain-partners, voldoet de traditionele software-architectuur steeds minder”, zegt Steve Banker, Vice President Supply Chain Management bij ARC Advisory Group. “Een modern wereldwijd handelsnetwerkmodel geeft organisaties toegang tot meerdere leveringsopties en keuze in vervoerders. Hierdoor kunnen ze eenvoudig nieuwe kansen aangrijpen en goederen veilig en efficiënt over iedere grens vervoeren.”

Met BluJay kunnen organisaties goederen en diensten eenvoudig beheren via een geïntegreerd wereldwijd handelsnetwerk waardoor nieuwe dienstverlening, vervoerders, klanten en businessunits sneller aan kunnen haken en actief samen kunnen werken met handelspartners om logistieke handelsvraagstukken snel af te handelen. BluJay verzamelt alle datastromen binnen het netwerk, zodat organisaties deze kunnen analyseren en operationaliseren in hun voordeel.

De domeinexpertise van BluJay Solutions zit binnen alle gebieden van de wereldwijde handel – transport, pakketten, warehouse en douanebeheer, alsook expeditie en compliance – gecombineerd met 40 jaar ervaring, zorgt ervoor dat de organisatie wordt gezien als een betrouwbare keuze voor ruim 7.500 klanten in meer dan 100 landen. Onder de klanten van BluJay zijn onder meer vijf van de top tien food & beverage-bedrijven, 32 van de top 40 logistieke dienstverleners en 24 van de top 25 expeditiebedrijven. Jaarlijks verwerkt BluJay 1,9 miljard transporttransacties en transporteert het bedrijf 4,5 miljard parcels.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-07T09:23:00.000Z BluJay Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.