Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys introduceert Digistics™ by Unisys

Unisys introduceert Digistics™ by Unisys

Gebruikers kunnen voor één enkele, allesomvattende oplossing kiezen of specifieke diensten selecteren op basis van hun noden. Ingebouwde analytics brengen inzicht, wat zorgt voor een verbeterde bottom-line groei en een toekomstige top-line groei.

Unisys Corporation (NYSE: UIS) lanceert vandaag Digistics™ by Unisys, een holistische en geïntegreerde oplossing voor goederenlogistiek die vrachtbezorgers in staat stelt om vrachtbeheer te stroomlijnen en hun operationele efficiëntie te verbeteren. Digistics biedt luchtvrachtmaatschappijen de mogelijkheid om voor een allesomvattende oplossing te kiezen, of om de specifieke cargodiensten te selecteren die ze nodig hebben, zoals inventarisbeheer, boekingen, facturatie en boekhouding. Het systeem bevat ook cross-platform analytics, die vervoerders in staat stellen om gegevens uit het verleden, huidige gegevens en prognoses te bekijken en zo hun activiteiten te verbeteren.

Luchtvrachtmaatschappijen worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd in de huidige competitieve vrachtsector, zoals de behoefte aan een hoge zichtbaarheid, de grote vraag naar geautomatiseerde systemen en papierloze processen, en het maximaliseren van de beschikbare capaciteit - en dit alles binnen een krappe operationele begroting. Digistics is een datagestuurd systeem dat automatisch elk transport- en leveringscontrolepunt in de waardeketen van de luchtvracht registreert. Hierdoor beschikken luchtvaartmaatschappijen over real-time informatie over hun zendingen. Vervoerders kunnen dan weer waardevolle producten snel en efficiënt volgen en opsporen, wat de ervaringen van de eindgebruiker bevordert.

“Digistics is een door het bedrijfsleven aangestuurde oplossing voor de luchtvrachtindustrie. Het heeft een moderne cloud-gebaseerde architectuur, die vrachtbezorgers de mogelijkheid geeft om de oplossing eenvoudigweg aan te passen binnen hun onderneming,” zegt Dheeraj Kohli, vice-president en global head of Travel and Transportation bij Unisys. “We zijn trots dat we de eerste in de sector zijn die een catalogus aan clouddiensten kunnen aanbieden. Vrachtvervoerders kunnen nu de features selecteren die ze nodig hebben voor hun bedrijfsactiviteiten en zich hierop abonneren. De geavanceerde analytics zullen vrachtvervoerders dan weer in staat stellen om efficiënte routes te ondersteunen en om bij minder efficiënte routes de processen te verbeteren.”

Digistics, dat wereldwijd beschikbaar is, omvat alle cargodiensten die Unisys aanbiedt, waaronder het ‘logistics management system’ (LMS), ‘cargo revenu accounting’ (CRA) en ‘cargo portal services’ (CPS), en ook bijkomende diensten die een meerwaarde bieden, zoals mobility, RFID en analytics. De geïntegreerde cloud-oplossing maakt ‘pay-for-use’ facturatie mogelijk voor lagere kosten, net als snelle implementatie en regelmatige verbeteringen op basis van community feedback vanuit Unisys’ cargo-gebruikersgroep.

Unisys heeft meer dan 45 jaar ervaring in het aanbieden van geavanceerde, kritieke IT-oplossingen aan de luchtvaartindustrie. Meer dan 20 procent van de luchtvrachtzendingen wereldwijd worden verwerkt door Unisys oplossingen. De vrachtoplossingen van Unisys worden gebruikt door veel van ’s werelds grootste vrachtvervoerders, die samenwerken via de Unisys Cargo User Group (UCUG). Unisys en leden van UCUG werken reeds meer dan 20 jaar samen met de International Air Transport Association (IATA) aan initiatieven zoals e-Freight, Cargo iQ en XML messaging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-22T19:19:00.000Z Unisys


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.