Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Karel Govaerts leidt business development van IIoT solutions bij PHI DATA

Smart Edge solution integrator PHI DATA, gespecialiseerd in de digitalisering van logistieke bedrijfsprocessen, heeft Karel Govaerts aangetrokken als business development manager voor zijn Integrated Solutions afdeling. Met zijn ruime ervaring in Track & Trace is Karel Govaerts de geknipte persoon om de Industrial IoT-oplossingen van PHI DATA in de markt te plaatsen.

“Veel bedrijven zijn vragende partij naar oplossingen voor asset tracking & condition monitoring en voor voorraadbeheer”, zegt Kurt Nauwelaerts, verantwoordelijk voor de Integrated Solutions afdeling van PHI DATA. “Dankzij onze oplossingen kunnen ze hun productiviteit verhogen, hun kosten verlagen en de customer experience gevoelig verbeteren of compliancy verzekeren.” De laatste jaren heeft PHI DATA grote stappen gemaakt in het verder uitbouwen van het aanbod. Zo zette het bedrijf partnerships op met innovatieve bedrijven als Sensolus, Belintra en Blyott. Tegelijk legde de software development afdeling zich toe op het functioneel verrijken van de eigen oplossingen en het makkelijker maken van de implementatie en support.

Karel Govaerts brengt 15 jaar ervaring mee in het helpen van bedrijven met hun digitale transformatie uitdagingen. Voor hij bij PHI DATA aan de slag ging, was hij actief in diverse commerciële functies bij innovatieve technologiebedrijven in de wereld van track&trace; en asset management, zoals onder meer Emixis en Suivo. “PHI DATA is een ruwe diamant met vele facetten,” zegt Karel Govaerts. “Het bedrijf bekleedt een unieke positie, met zijn brede gamma aan oplossingen en diensten, en meer dan 40 jaar ervaring. Van het simpele ID-labelen van een doos, tot het tracken van trailers, containers en equipment tot het opleveren van duidelijke management rapportering, het zit allemaal in ons aanbod. De markt is duidelijk op zoek naar oplossingen die hen helpen efficiënter te worden, de kosten te verlagen en de dienstverlening te verbeteren. Het Internet of Things biedt hen een unieke mogelijkheid om deze doelen te realiseren.” Om op de hoogte te blijven van alle economische, technologische en maatschappelijke trends is Govaerts een gretig lezer van nieuws, en hij onderhoudt zijn conditie met tennis.

“Karel is een echte aanwinst voor PHI DATA,” zegt Kurt Nauwelaerts. “Hij denkt altijd vanuit oplossingen die de klant helpen, niet vanuit een product catalogus. Hij kent sectoren als transport en logistiek, bouw en industrie en de overheid door en door en weet wat daar de verbeterpunten zijn. Zijn ervaring met GPS, Industrial IoT en andere technologieën, in combinatie met zijn inzicht in bedrijfsprocessen, maakt hem de aangewezen persoon om de vertaalslag te maken van technologie naar business value.” Het aantrekken van Govaerts past in de ambitie van de Integrated Solutions afdeling om een dominante speler te worden in de Industrial IoT-markt in de Benelux en internationaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-04T13:03:35.000Z PHI DATA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.