Security Academy | Bedrijfsdossiers

Security Academy

26 jun.

Ethical Hacking Foundation (S-EHF incl. Exam)

Stap in de wereld van het ethische hacker en leer de basisstappen van veel voorkomende digitale inbraken. De cursus haakt sterk in op de actualiteit waardoor u in staat bent de diverse dreigingen te vertalen naar risico's in uw omgeving.

Cursus
Woerden/ online
23 aug.

Dark Web Foundation Course

Leer in een paar dagen wat het dark web is, op welke technologieën het is gebaseerd en voor welke doeleinde het gebruikt wordt. Het biedt een inleiding van de belangrijkste concepten zoals: darknet, Tor, blockchain, Bitcoin en dark markets.

Cursus
Woerden/ online
24 aug.

Privacy & Data Protection Foundation

Tijdens de cursus Data Protection Foundation wordt de basis van data protectie behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze instapcursus op foundation niveau deel te nemen. Het niveau van deze cursus is mbo+.

Cursus
Woerden/ online
4 sep.

CISSP® Preparation Course

Word een breed onderlegd specialist op het gebied van informatiebeveiliging met de CISSP cursus. Na afronding van de opleiding heeft u gedegen kennis van de 8 CISSP-domeinen.

Cursus
Woerden/ online
7 sep.

CISA® Preparation Course

Tijdens de CISA® (Certified Information Systems Auditor) -cursus bij Security Academy wordt u opgeleid tot een breed onderlegde IT-auditor. Na afronding van de cursus heeft u een gedegen kennis van de vijf CISA®-modules.

Cursus
Woerden/ online
7 sep.

Business Continuity Foundation course

Volg een cursus over Business continuity bij Security Academy. Hier leert u de beginselen van het business continuity management proces en krijgt u les van business continuity experts.

Cursus
Woerden/ online
12 sep.

Ethical Hacking Practitioner course

In deze cursus leert u op een hoog niveau ethisch hacken. U verlaat het basisniveau van het bedienen van de bekende hacking tools.

Cursus
Woerden/ online
18 sep.

Lead Auditor ISO 27001 Course

Tijdens de CQI IRCA-erkende training Lead auditor ISO 27001 leert u hoe u als lead auditor ISO 27001 aan de slag kunt gaan. De training bestaat voor een groot deel uit praktische oefeningen en rollenspellen.

Cursus
Woerden/ online
4 okt.

Crisis Management Practitioner Course

Wees beter voorbereid op crisissituaties met de Crisis management practitioner course. Met de cursus leert u zo zorgvuldig mogelijk crises te voorkomen met gerichte maatregelen. De cursus wordt gegeven door: Mercedes Grootscholten en twee andere docenten.

Cursus
Woerden/ online
Werkt u bij dit bedrijf?
Gegevens incorrect?


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.