• Hiermee samenhangend: ?>.Artikelen met als tag


Maak de digitale werkplek beschikbaar, veilig, flexibel en stevig verankerd in de bedrijfscultuur

De werkplek van de toekomst is in veel bedrijven reeds een realiteit – hun personeel werkt vanuit een hybride omgeving bestaande uit zowel kantoor- als externe werkplekken. De moderne werkplek biedt nu een bredere mix van…

Ivanti neemt beveiliger Risksense over

Het Amerikaanse Ivanti, gespecialiseerd in werkplekbeheer, heeft het eveneens Amerikaanse Risksense overgenomen. Het bedrijf is een pionier op het gebied van risk-based vulnerability-management en -prioritisering.

Schneider Electric stapt in gebouwondersteuner Planon

Planon, de leverancier van software voor vastgoed- en facility management met hoofdkantoor in Nijmegen, gaat samenwerken met Schneider Electric. De Fransen nemen ook een strategisch minderheidsbelang in Planon Beheer. Een Belgische vestiging staat in Mechelen.

Ivanti neemt MobileIron en Pulse over

Ivanti, de Amerikaanse specialist in werkplekbeheer, heeft beveiligingsspecialisten MobileIron en Pulse overgenomen. Voor MobileIron wordt 872 miljoen dollar betaald. De overnameprijs van Pulse is niet bekendgemaakt.

Welk it-materiaal kopen thuiswerkers het meest?

De webshops draaien op volle toeren door alle thuiswerkers. Maar wat verkoopt inzake it het best?

Citrix koopt Franse UEM-leverancier Norskale

Virtualisatiespecialist Citrix neemt de Franse leverancier van user environment management (uem) Norskale over. Volgens Citrix biedt de Franse onderneming, met meer dan honderd klanten wereldwijd en deployments met een omvang tot tachtigduizend werkplekken, veel toegevoegde waarde…

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.